Viikkotiedote 4/2020

Työmaan kuulumiset

Kuluneella viikolla Museon työmaalla saatiin valmiiksi useita työvaiheita, kun vanhalla osalla valmistui tasoitetyöt sekä vanhan osan ja uudisosan keittiön hissin asennukset. Uudisosalla vesikattotyöt polkaistiin käyntiin maanantaina kallistusvaluilla ja viikon aikana asennettiin höyrynsulkuhuopa.

uudisosa-piha-24012020

Uudisosan kellari alkoi viikon kuluessa näyttää valoisammalta, kun pohjamaalaukset aloitettiin. Muut uudisosan tilat 3.kerroksen toimistoa lukuun ottamatta ovatkin isolta osalta puhdasvalettua betonia, joten kellarin jälkeen ollaan jo lähes voiton puolella. Uudisosan julkisivulla saavutetaan merkittävä vaihe, kun perforoidun alumiinilevyn asennukset aloitetaan. Loppuviikosta julkisivulevyjä valaistaan ja katselmoidaan miltä perforoitu levy näyttää valaistuna ilta-aikaan.

kellari-pohjamaalattu

Tulevalla viikolla vietetään myös hankkeen kannalta merkkipäivää, kun perjantaina kokoonnutaan viettämään harjannostajaisia. Muita tulevalla viikolla työvaiheita ovat uudisosan 3.krs iv-konehuoneen iv-kanava-asennukset sekä vanhan osan sähkön kaapeloinnit.