Kinnarin koulu, Järvenpää

Kinnarin uusi koulu rakennetaan uuden opetussuunnitelman mukaisesti avoimeksi oppimisympäristöksi. Nykyisen Kinnarin koulun pihapiiriin jää kaksi vanhaa rakennusta ja siirtotila. Esiopetus-, alakoulu- ja yläkoulukäyttöön tulevassa koulussa on tarkoitus käynnistää koulutoiminta elokuussa 2019.

Ajankohtaista 24.4.2019

Työt koululla etenevät vauhdilla kohti loppusuoraa ja käyttäjätarkastukset on jo päästy aloittamaan. Ennakkotarkastuksissa on ehditty käydä tarkastelemassa esimerkiksi 6-9 vuosiluokkien opetussoluja sekä luonnontieteiden luokkia.

Liikuntasalissa alakattovillat, ilmastointikanavat sekä valaisimet on saatu asennettua kattoon ja seinien maalaus ja pattereiden asennus on käynnissä. Pihatyöt aloitettiin piha-alueen siivoamisella ja pääsisäänkäynnin edustan kivetyksien teolla ja maarakentaja on päässyt aloittamaan varsinaiset pihanrakennustyöt.

1

Luonnontieteiden luokka

2

Musiikkiluokka

3

Liikuntasali

kinnari

Yhteydenotot ja saapuminen työmaalle

Työmaatoimistomme sijaitsee työmaa-alueen välittömässä läheisyydessä osoitteessa Kinnarinpolku 7, 04400 Järvenpää. Tarkemmat ajo-ohjeet löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta näin saavut työmaalle. Kaikissa rakennustyömaatamme koskevissa asioissa voitte ottaa yhteyttä:

  • Työmaapuhelin, 050 4655 336

Kinnarin uuden koulun työmaahenkilöstö iloisesti yhdessä.

Palaute

Anna palautetta työmaalle