Kinnarin koulu, Järvenpää

Kinnarin uusi koulu rakennetaan uuden opetussuunnitelman mukaisesti avoimeksi oppimisympäristöksi. Nykyisen Kinnarin koulun pihapiiriin jää kaksi vanhaa rakennusta ja siirtotila. Esiopetus-, alakoulu- ja yläkoulukäyttöön tulevassa koulussa on tarkoitus käynnistää koulutoiminta elokuussa 2019.

Ajankohtaista 18.2.2019

Työt koululla etenevät! Akryylibetonilattia on nyt valmistunut ja kylmähuoneiden asennus on aloitettu. Alakattotyöt etenevät ja ensimmäisiä valaisimia on jo saatu asennettua.

kuva2
Rakennuksen sisäpihalla on hätäpoistumistien portaan asennus parhaillaan käynnissä, pääsisäänkäynnin ulkoalakattotyöt etenevät ja syöksytorvia on asennettu jo lähes puolet.

kuva2

Työmaalle on myös laadittu yksityiskohtainen viimeistelyaikataulu jolla varmistetaan se, että koulutyö pääsee alkamaan suunnitellusti tulevana syksynä!

kinnari

Yhteydenotot ja saapuminen työmaalle

Työmaatoimistomme sijaitsee työmaa-alueen välittömässä läheisyydessä osoitteessa Kinnarinpolku 7, 04400 Järvenpää. Tarkemmat ajo-ohjeet löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta näin saavut työmaalle. Kaikissa rakennustyömaatamme koskevissa asioissa voitte ottaa yhteyttä:

  • Työmaapuhelin, 050 4655 336

Kinnarin uuden koulun työmaahenkilöstö iloisesti yhdessä.

Palaute

Anna palautetta työmaalle