Kinnarin koulu, Järvenpää

Kinnarin uusi koulu rakennetaan uuden opetussuunnitelman mukaisesti avoimeksi oppimisympäristöksi. Nykyisen Kinnarin koulun pihapiiriin jää kaksi vanhaa rakennusta ja siirtotila. Esiopetus-, alakoulu- ja yläkoulukäyttöön tulevassa koulussa on tarkoitus käynnistää koulutoiminta elokuussa 2019.

Ajankohtaista 10.6.2019

Loppusuora häämöttää ja rakennuksen sisäpuolella työt ovatkin jo toisessa ja kolmannessa kerroksessa pääsääntöisesti valmiit. Ensimmäiset irtokalusteet on jo saatu hallinnon tiloihin ja kalustustusta aloitellaan näiden kerrosten oppilassoluissa.

1

Pääsisäänkäynnin nimikyltti on saatu nyt asennettua ja pihatyöt Metsolantien puolelta ovat myöskin jo melko pitkälti valmiit.

2

Liikuntasalin lattia on nyt kenttärajojen maalauksia myöten valmis.

3

Huoltopihan syvennykseen asennettiin roska-astiat ja piha asfaltoitiin loppuun. Sisäpihalla tehdään pihakivetyksiä ja ulkoiluvälineiden asennuksia sekä maanrakennustöitä pihaan tulevien ulkokatosten pohjille.

Yhteydenotot ja saapuminen työmaalle

kinnari

Työmaatoimistomme sijaitsee työmaa-alueen välittömässä läheisyydessä osoitteessa Kinnarinpolku 7, 04400 Järvenpää. Tarkemmat ajo-ohjeet löydät sivun vasemmasta laidasta kohdasta näin saavut työmaalle. Kaikissa rakennustyömaatamme koskevissa asioissa voitte ottaa yhteyttä:

  • Työmaapuhelin, 050 4655 336

Kinnarin uuden koulun työmaahenkilöstö iloisesti yhdessä.

Palaute

Anna palautetta työmaalle