Hämeenkylän koulu, Vantaa

Hämeenkylän koulun monitoimiset ja joustavat oppimistilat rakennetaan yleisiksi tai erikoisvarustelluiksi työskentelyalueiksi, jotka tukevat perusopetuksen opetussuunnitelmaa ja pedagogiikkaa. Uusi koulu valmistuu käyttöön elokuussa 2020 ja se korvaa vanhan Hämeenkylän koulurakennuksen, joka purettiin vuonna 2017.

Hämeenkylän koulun rakennustyöt ovat käynnissä

Hämeenkylän 1.-9. luokkien käyttöön tarkoitetun uuden koulun rakennustyöt ovat käynnissä tutulla tontilla Vantaan Varistossa. Uusi koulu valmistuu käyttöön elokuussa 2020 ja se tulee sijaitsemaan osoitteessa Varistontie 3.

Kehotamme kaikkia noudattamaan erityistä varovaisuutta työmaan läheisyydessä liikkuessa. Työmaaliikennettä kulkee erityisesti Varistontien liittymässä (varoituskyltit ja pakollinen pysähtyminen -kyltti).

Koko kohteen elementtirunko on saatu kokonaisuudessaan valmiiksi

Koko kohteen runkotyöt valmistuivat syyskuun lopussa. Liikuntahallin vesikattotyöt sekä ulkoseinäelementtien asennukset ovat myös valmistuneet.

3Liikuntahallissa ollaan parhaillaan tekemässä hallin betonilattian valuja. Valut toteutetaan kolmessa osassa ja toinen valu tehdään viikon 45 aikana.

4Konehuoneessa ollaan tekemässä IV-raitisilmakammioiden asennuksia. Konehuoneen kanava-asennuksia ehditään tekemään jo pitkälle ennen lattiapinnoituksia.

4Musiikkitilan korkeat väliseinät tarvitsivat tukirungon.

5Koulun keittiössä pintabetonilattia on saatu valmiiksi ja väliseinämuuraukset ovat alkaneet.

Työmaan tiedotteiden tilaus

Tällä lomakkeella voit tilata työmaamme tiedotteet suoraan sähköpostiisi.

Palaute

Anna palautetta työmaalle