Hämeenkylän koulu, Vantaa

Hämeenkylän koulun monitoimiset ja joustavat oppimistilat rakennetaan yleisiksi tai erikoisvarustelluiksi työskentelyalueiksi, jotka tukevat perusopetuksen opetussuunnitelmaa ja pedagogiikkaa. Uusi koulu valmistuu käyttöön elokuussa 2020 ja se korvaa vanhan Hämeenkylän koulurakennuksen, joka purettiin vuonna 2017.

Hämeenkylän koulun rakentaminen alkaa

Hämeenkylän 1.-9. luokkien käyttöön tarkoitetun uuden koulun suunnittelu on edennyt siihen vaiheeseen, että rakentamista valmistelevat maanrakennustyöt on päästy aloittamaan Vantaan Varistossa. Varsinainen uuden koulun rakentaminen käynnistyy myöhemmin keväällä, kun rakennuslupa on myönnetty. Uusi koulu valmistuu käyttöön elokuussa 2020 ja se tulee sijaitsemaan osoitteeseen Varistontie 3.

Maanrakennustöistä tulee luonnollisesti aiheutumaan hieman meluhaittaa lähiympäristöön, mutta työt pyritään aina tekemään 07:00 – 16:00 välisenä aikana.

Uusi 770 oppilaspaikan koulu korvaa vanhan Hämeenkylän koulurakennuksen, joka purettiin vuonna 2017. Koulu toimii tällä hetkellä väistötiloissa kolmessa eri paikassa: 1.-2. lk opetus Variston opetuspisteessä, 3.-6. lk opetus Tuomelan opetuspisteessä ja 7.-9. lk opetus Sanomalan opetuspisteessä.

Lue työmaan viimeisin viikkotiedote

Työmaan tiedotteiden tilaus

Tällä lomakkeella voit tilata työmaamme tiedotteet suoraan sähköpostiisi.

Palaute

Anna palautetta työmaalle