Työpäällikkö

Viimeinen hakupäivä: 28.10.2021 - Kuopio

Hae paikkaa

Haluatko mukaan luomaan uutta kaupunkikuvaa Kuopiossa?

Etsimme asiakaslähtöistä työpäällikköä.

Alueyksikkömme vastaa rakentamisesta Jyväskylän ja Kuopion alueilla. Rakennamme asuntoja, toimitiloja sekä urakoimme uudis- ja korjausrakennushankkeita. Tällä hetkellä käynnissä olevia hankkeitamme Kuopiossa ovat mm. taidelukio Lumitin uudisrakennushanke sekä NCC:n oma Puijonkatu 22:n hankekehityskohde. Valmistuneista hankkeista valtakunnallisesti merkittävä Kuopion museon peruskorjaus- ja laajennushanke on myös käsialaamme.

Ratkaisukeskeisinä toimijoina löydämme parhaat ratkaisut rakentamisen haasteisiin, sillä meiltä löytyy kaikki rakentamiseen liittyvä asiantuntijuus saman katon alta! Yhteistyöhankkeissamme asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa ja siihen tähtäämme jatkossakin nyt alkavissa rakennushankkeissamme.

NCC:n työpäällikkönä saat haastavan toimenkuvan, jossa sinulla on kokonaisliiketoiminnallinen vastuu projektista ja sen tavoitteiden toteutumisesta ja johdat modernilla otteella omaa organisaatiotasi työturvallisuudelle, taloudelle, laadulle ja aikatauluille asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Vastaat myös työmaittesi toimihenkilöiden vastuullisista esimiestehtävistä ja henkilöstösi kehittämisestä NCC:n arvojen ja toimintatapojemme mukaisesti. Osallistut yksikön johdon kanssa toiminnan kehittämiseen, työnhankintaan sekä suunnittelun ohjaukseen sovitussa laajuudessa. Osallistut myös yksikön johtoryhmän työskentelyyn. Toimipisteesi sijaitsee keskeisellä sijainnilla Kuopion keskustassa.

Miksi tulla töihin NCC:lle?

Vaativat ja mielenkiintoiset hankkeemme tarjoavat monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi motivoituneiden kollegoiden tukemana. Meillä työtä tehdään hiottujen prosessien mukaisesti, suuren konsernin tuella ja nykyaikaisilla digitaalisilla välineillä tietomallia hyödyntäen. Turvallinen työskentely on meille ensiarvoisen tärkeää.

Tarkemmin kuvattuna:

  1. Ympäristö, jossa työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä ilmapiiri. Alueyksikkönä teemme vaihtelevia uudisrakennus- ja korjausprojekteja niin asunto- kuin toimitilapuolellakin ja tämä tuo monipuolisuutta kehittymiseesi rakennusalan ammattilaisena.
  2. Suunnitelmallisuus ja prosessit: meillä pääset keskittymään omaan ydinosaamiseesi ja käyttämään ammattitaitoasi tehokkaasti. Ympärilläsi on innovatiivisia ammattilaisia: työnjohtajat, hankintaorganisaatio, laskentainsinöörit ja niin edelleen – ammattilaisten tuella pystyt keskittymään työmaan johtamiseen. Meillä et huku työkuorman alle tai joudu käyttämään aikaasi muiden töihin.
  3. Työmaillamme hyödynnämme digitaalisia työtapoja ja toteutamme kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. Käytössämme olevat tietomallit toimivat yhteisenä työskentelyalustanamme ja helpottavat tehtäviäsi niin tuotannon valmistelussa kuin työmaalla. Tietomallien monipuolisessa hyödyntämisessä tukenasi on NCC:n oma VDC-tiimi.
  4. Meillä saat ison talon henkilöstöedut ja prosessoidut toimintamallit, jossa kukaan ei jää yksin eikä työtaakka kasva liian suureksi. Arvostamme aidosti esimerkiksi henkilöstön työn ja vapaa-ajan terveellistä tasapainoa ja työskentelemme aktiivisesti sen puolesta. 
  5. Tinkimätön ja yhdenmukainen suhtautumisemme ensiluokkaiseen työturvallisuuteen ja aikataulunhallintaan ovat avainasemassa korkeaan asiakastyytyväisyyteemme, minkä varaan liiketoimintamme NCC:llä perustuu. Teemme työmme ammattitaidolla niin, että voimme olla ylpeitä siitä vielä jälkikäteenkin, vuosien päästä.

Menestyäksesi ja viihtyäksesi työpäällikkönä, toivomme sinulta:

Kokemusta vastuullisena vaikuttajana rakennustyömaan toimihenkilötehtävissä sisältäen useampia läpivietyjä projekteja sekä laajaa ymmärrystä rakennus- ja talotekniikasta sekä tuotantotekniikoiden ja -järjestyksen tuntemusta erilaisten hankkeiden parista. Olet itsenäinen vastuunkantaja ja osaat johtaa asiantuntevasti rakennusalan ammattilaistiimiä. Saat tiimisi toimimaan yhtenä joukkona yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi ja haluat olla mukana kehittämässä yksikkömme tulevaisuutta.

Sujuva suomen ja englannin kielen taito on tarpeen pohjoismaisessa konsernissamme.

Lisätietoja tehtävistä ja NCC:llä työskentelystä antavat mielellään rakennuspäällikkö Ilkka Kujala, 050 361 0320 tai aluejohtaja Tommi Tiihonen, 050 405 9083.

Jos innostut, lähetäthän meille yhteystietosi ja cv:si tämän linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.10.2021.

Olemme sinuun pian yhteydessä, viimeistään marraskuun loppuun mennessä.

Tule mukaan kasvamaan kanssamme!

Lue lisää projekteistamme ja yksiköstämme

Katso myös video Savon Koulutuskuntayhtymän hankkeestamme

Lisää NCC:stä ja meillä työskentelystä voi lukea: urasivultamme, blogeistamme

Koe tunnelmia NCC:llä työskentelystä videolta

Tee myös hauska tiimiroolitesti ja katso, mitä toisit tiimiimme!


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Katso yllä