Työnjohtaja ja vastaava työnjohtaja

Viimeinen hakupäivä: 28.10.2021 - Kuopio

Hae paikkaa

Haluatko mukaan luomaan uutta kaupunkikuvaa Kuopiossa?

Haemme tiimiimme uusia osaajia - työnjohtajaa sekä vastaavaa työnjohtajaa alkaviin rakennushankkeisiimme.

Alueyksikkömme vastaa rakentamisesta Jyväskylän ja Kuopion alueilla. Rakennamme asuntoja, toimitiloja sekä urakoimme uudis- ja korjausrakennushankkeita. Tällä hetkellä käynnissä olevia hankkeitamme Kuopiossa ovat mm. taidelukio Lumitin uudisrakennushanke sekä NCC:n oma Puijonkatu 22:n hankekehityskohde. Valmistuneista hankkeista valtakunnallisesti merkittävä Kuopion museon peruskorjaus- ja laajennushanke on myös käsialaamme.

Ratkaisukeskeisinä toimijoina löydämme parhaat ratkaisut rakentamisen haasteisiin, sillä meiltä löytyy kaikki rakentamiseen liittyvä asiantuntijuus saman katon alta! Yhteistyöhankkeissamme asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa ja siihen tähtäämme jatkossakin.

Työnjohtajan työ on itsenäistä, uudistuvaa sekä monipuolista. Työnjohtajana toimit työntekijöiden esimiehenä ja johdat vastuualueesi alihankkijoita kannustavalla asenteella. Vastaat työmaalla erikseen sovituista työvaiheista ja niiden etenemisestä aikataulun, budjetin sekä suunnitelmien ja laadullisten vaatimusten mukaisesti yhdessä työnjohdon, hankintaorganisaation ja laskentainsinöörien kanssa, pystyen näin itse keskittymään oleelliseen – työmaan johtamiseen. Lisäksi vastaat omien vastuualueiden tehtävien työturvallisuudesta ja työntekijöiden jämäkästä johtamisesta.

Vastaavana työnjohtajana vastaat NCC:n edustajana rakennusprojektin toteuttamisesta kustannustietoisesti, ammattitaidolla ja turvallisesti noudattaen sopimuksia ja suunnitelmia sekä voimassa olevia rakentamista koskevia säädöksiä ja hyvää rakennustapaa. Vastaat työaikataulun toteutumisesta, työmaan töiden järjestelystä ja yhteensovituksesta sekä viikkosuunnittelusta. Suunnittelet ja seuraat työmaan resurssitarvetta ja sovit työurakat osapuolten kanssa. Vastaat työmaan turvallisesta toteuttamisesta työturvallisuuslain ja -asetusten mukaisesti ja toimit yhteyshenkilönä työturvallisuusviranomaisille.

Miksi tulla töihin NCC:lle?

NCC:läisten mielestä työskentely NCC:llä on mielekästä ainakin näiden syiden vuoksi. Mikä sinulle on tärkeää työssä?

  1. Ympäristö, jossa työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä ilmapiiri. Alueyksikkönä teemme vaihtelevia uudisrakennus- ja korjausprojekteja niin asunto- kuin toimitilapuolellakin ja tämä tuo monipuolisuutta kehittymiseesi rakennusalan ammattilaisena.

 

  1. Koko Kuopion alueen mittakaavassa mielenkiintoiset hankkeet ja monet työmahdollisuudet.

 

  1. Suunnitelmallisuus ja prosessit: meillä pääset keskittymään omaan ydinosaamiseesi ja käyttämään ammattitaitoasi tehokkaasti ympärilläsi olevien innovatiivisten ammattilaistemme tukemana. Meillä et huku työkuorman alle tai joudu käyttämään aikaasi muiden töihin.

 

  1. Työmaillamme hyödynnämme digitaalisia työtapoja ja toteutamme kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. Käytössämme olevat tietomallit toimivat yhteisenä työskentelyalustanamme ja helpottavat tehtäviäsi niin tuotannon valmistelussa kuin työmaalla. Tietomallien monipuolisessa hyödyntämisessä tukenasi on NCC:n oma VDC-tiimi.

 

  1. Meillä saat ison talon henkilöstöedut ja prosessoidut toimintamallit, jossa kukaan ei jää yksin ja työtaakka ei kasva liian suureksi. Arvostamme aidosti esimerkiksi henkilöstön työn ja vapaa-ajan terveellistä tasapainoa ja työskentelemme aktiivisesti sen puolesta.

 

  1. Tinkimätön ja yhdenmukainen suhtautumisemme ensiluokkaiseen työturvallisuuteen ja aikataulunhallintaan ovat avainasemassa korkeaan asiakastyytyväisyyteemme, minkä varaan liiketoimintamme NCC:llä perustuu. Teemme työmme ammattitaidolla niin, että voimme olla ylpeitä siitä vielä jälkikäteenkin, vuosien päästä.

Menestyäksesi ja viihtyäksesi tehtävissä, toivomme että sinulla olisi:

työnjohtajana soveltuva rakennusalan koulutus ja muutaman vuoden työmaakokemus. Kustannus- ja laatutietoinen työote, jämäkkä ja itsenäinen tapa työn valvontaan ja ohjaamiseen –

vastaavana työnjohtajana rakennusmestarin tai -insinöörin koulutus ja vankka kokemus työnjohdollisista tehtävistä useilta eri rakennustyömailta. Asiakaspalveluhenkinen, jämäkkä ja ihmisläheinen työote auttaa sinua saamaan tiimisi toimimaan yhtenä joukkona yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi olennaiseen keskittyen. Oikea asenne ja motivaatio työmaan johtamiseen ja toteutukseen on tehtävässä onnistumisen kannalta olennaista.

Molempia tehtäviä ajatellen, jos sinulla on lisäksi aimo annos yhteistyökykyä ja asennetta kohdata muuttuvan rakennusalan ja digitaalisuuden haasteet, olisimme erittäin innoissamme saadessamme sinut osaksi tiimiämme!

Ethän epäröi soittaa, jos voimme kertoa vielä lisää – Ilkka Kujala antaa mielellään lisätietoja molemmista tehtävistä, p. +358 50 361 0320 tai ilkka.kujala@ncc.fi

Jos innostut, lähetäthän meille yhteystietosi ja cv:si tämän linkin kautta, mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.10.2021.

Olemme sinuun pian yhteydessä, viimeistään marraskuun loppuun mennessä.

Tule mukaan rakentamaan Kuopiota kanssamme!

Lue lisää projekteistamme ja yksiköstämme

Katso myös video Savon Koulutuskuntayhtymän hankkeestamme

Lisää NCC:stä ja meillä työskentelystä voi lukea: urasivultamme, blogeistamme

Koe tunnelmia NCC:llä työskentelystä videolta

Tee myös hauska tiimiroolitesti ja katso, mitä toisit tiimiimme!


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Katso yllä