Tuotantopäällikkö erikoisrakentamiseen

Viimeinen hakupäivä: 15.6.2020 - Helsinki

Hae paikkaa

Erikoisrakentamisen toimialaan NCC:llä kuuluu nimensä mukaisesti erityiset ja uniikit projektit - kuten malminnostotorni, ksylitolia valmistava tuotantolaitos sekä anturikomponentteja valmistava tehdas. Olemme myös allianssihankkeena toteutettavassa Oulun sairaalaprojektissa mukana. Meidän tekemisessä korostuu innovatiivisuus, ja rohkeasti uudenlaiseen rakentamisen hankkeisiin lähtemällä opimme uutta!

Tarjoamme nyt erikoisrakentamisen hankkeidemme parissa itsenäisiä ja vaihtelevia tehtäviä. Tuotantopäällikkönä työskentelet Helsingissä NCC Suomen pääkonttorilla erikoisrakentamisen toimialan johdon alaisuudessa. Toimimme valtakunnallisesti ja työssäsi pääset myös matkustamaan ja vierailemaan projekteillamme eri alueilla. Sinulla on tärkeä rooli erikoisrakentamisen tarjoustoiminnassa ja tuotannon suunnittelussa.

Monipuolisiin tehtäviisi kuuluu mm: 

  • Tarjouskohteiden tuotannonsuunnittelu
  • Tuotannon kehittäminen ja tuki
  • Tarjoustoiminnan kehittäminen
  • Esimiehenä toimiminen tarjoustoiminnan tiimille

Tehtävässä menestyäksesi toivomme, että sinulla olisi työmaakokemusta esimerkiksi työmaainsinöörin tehtävässä, lisäksi kokemus tarjouslaskennasta katsotaan eduksi.  IT-ratkaisujen innovointi tuotannon ja asiakkaan eduksi on mielenkiinnon kohteitasi. Rakennusalan koulutuksen lisäksi (esim. rakennusinsinöörin tai DI:n tutkinto) tehtävässä menestymistä edesauttaa itsenäinen työskentelytyyli, joustavuus, yhteistyötaidot ja asiakaspalveluhenkisyys.

NCC:llä pidämme huolta henkilöstön viihtyvyydestä ja kannustava ja valmentava työskentelyilmapiirimme tarjoaa henkilöstöllemme mielekkään ympäristön tehdä jokapäiväistä työtä suomalaisen yhteiskunnan rakentamiseksi. Työnantajana NCC tarjoaa suuren konsernin vakauden ja hyvät työsuhde-edut, kuten Kunnonrakentajat -hyvinvointiverkoston, joka tarjoaa vapaa-ajalle liikunnallista yhdessä tekemistä ja hyvää oloa. Pääkaupunkiseudun ytimessä Ruskeasuolla sijaitsevalla toimistollamme on ilmainen, lämmitetty parkkihalli. Tutustu nettisivuillamme www.ncc.fi NCC:hen työnantajana ja lue lisää projekteistamme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön johtaja Elina Tuohino 050 5492 710.

Mikäli koet, että tässä on juuri sinun seuraava työtehtäväsi, hae heti! Hakulomakkeemme on nopea ja helppo täyttää. Hakuaika päättyy 15.6.2020. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi.


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Katso yllä