Talotekniikka-asiantuntija

Tervetuloa rakentamaan kanssamme lasten- ja naistensairaalaa Ouluun. Haemme innostavaan allianssihankkeeseemme yhteistyötaitoista ja taitavaa talotekniikka-asiantuntijaa. Tule tekemään tärkeää työtä, jolla on suuri merkitys koko Pohjois-Suomelle! 

Haemme talotekniikka-asiantuntijaa NCC:n Oulun yksikköömme lasten ja naistensairaalan rakennushankkeeseen. Vastuullasi on talotekniikan suunnittelunohjaus, rakennusaikainen asennusvalvonta sekä tarkastusten ja viimeistelyn koordinointi.

Työ on haastavaa ja itsenäistä. Teet yhteistyötä työmaan, talotekniikan suunnittelijoiden, konsulttien ja urakoitsijoiden kanssa. Suunnittelussa hyödynnämme yhä suuremmassa määrin mallintamista. Tehtäväsi tulee olemaan mielenkiintoinen ja tarjoaa hyvän mahdollisuuden kehittymiseen huippuosaajaksi. 

TOIVOMME SINULTA

Vähintään muutaman vuoden työkokemusta urakoinnista, talotekniikkavalvojan työstä tai suunnittelutyöstä. Edellytämme työhön soveltuvaa LVI- tai sähköalan koulutusta. Työssä menestyminen edellyttää itsenäistä ja vastuullista työskentelytyyliä, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä asiakaslähtöisyyttä. Työskentelytapasi on aktiivinen ja osallistuva sekä osaat olla tarvittaessa jämäkkä. Sinulla on kokonaisnäkemys talotekniikasta osana rakennushanketta. Hyvät IT-taidot ja kokemus tietomallinnushankkeista katsotaan eduksi. 

TARJOAMME

Monipuolisen, itsenäisen ja haastavan tehtävän. Työ tarjoaa mielenkiintoisen näköalapaikan vaativan sairaalahankkeen parissa ja mahdollisuuden kehittyä yhdessä Pohjoismaiden suurimmassa rakennusalan yrityksessä. Kannustava työskentelyilmapiiri tarjoaa henkilöstöllemme mielekkään ympäristön tehdä jokapäiväistä työtä suomalaisen yhteiskunnan rakentamiseksi. NCC saa kiitosta työntekijöiltään ihmisläheisestä otteesta ja hyvästä ilmapiiristä sekä työmailla että toimistolla.

HAE

tehtävää 8.2. mennessä. Muistathan lisätä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Mika Sipola
Projektipäällikkö
050 5492757
mika.sipola@ncc.fi