Energiasuunnittelun tiiminvetäjä

Optiplanissa energia- ja ympäristösuunnittelun ammattilaisia on kaikkiaan noin 10 henkilöä. Teemme toimitila- ja asuntokohteiden uudis- ja korjausrakentamisen automaatio-, elinkaari- ja energiasuunnittelua sekä ympäristösertifiointia. Nyt haemme kokenutta tiiminvetäjää Helsinkiin.

Työssäsi toimit energia- ja automaatiosuunnittelussa viiden hengen tiimin esimiehenä. Pääset takuulla mielenkiintoisiin projekteihin yhteistyössä muiden alojen suunnittelijoiden kanssa. Koemme, että monialasuunnittelutoimistomme on erittäin innostava ja asiakaslähtöinen tapa tehdä työtä ja kehittää samalla omaa ammattitaitoa. Osaamista vahvistetaan myös koulutusten avulla. Meillä saat vastuuta ja pääset aidosti vaikuttamaan projekteihin.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla pitää olla jo kokemusta rakennusten energiasuunnittelusta ja siinä käytettävistä työkaluista useiden vuosien ajalta. Koulutukseltasi olet energia-/LVI-tekniikan insinööri tai diplomi-insinööri.

Katsomme eduksesi kokemuksen esimiestehtävistä. Arvostamme yhteistyökykyä ja taitoa tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä ennakoivaa ja pitkäjänteistä toimintatapaa. Haluamme olla sinulle inhimillinen ja joustava työnantaja, jossa työllä ja vapaa-ajalla säilyy terve tasapaino. Olemme myös valmiita vastaamaan yksilöllisiin toiveisiisi eri elämänvaiheissa.

Tule kannustamaan työstä innostuvaa porukkaamme vieläkin vahvemmaksi! Huomaat, että täällä on vahva yhteishenki, johon solahdat luontevasti mukaan. Tule tutustumaan meihin!

Lisätietoja antaa suunnittelujohtaja Antti Torkki puh. 050 400 5390.

Hae 31.12. mennessä. Hakeminen on helppoa ja nopeaa!


Hae paikkaa

Yhteystiedot: