Sähkösuunnittelija/-projektipäällikkö uudisrakentamiseen, Optiplan

Nyt haemme uudispuolen sähkösuunnittelujoukkoomme Helsinkiin tai Turkuun sähkösuunnittelijaa tai kokenutta projektipäällikköä. Muodostetaan tarkka työnkuva yhdessä osaamistasi ja kokemustasi hyödyntäen. Tule mukaan innostavaan ja kehittymishaluiseen tiimiin!

Sähkösuunnittelijana toimit rakennushankkeiden sähkösuunnittelijana osana suunnittelutiimiä. Projektipäällikkönä vastaat itsenäisesti projektin sujumisesta ja koordinoinnista. Työpisteesi sijaitsee joko Helsingin Ruskeasuolla tai Turun keskustan tuntumassa.

Odotamme tehtävään valittavalta soveltuvan koulutuksen lisäksi vähintään kolmen vuoden kokemusta suunnittelu- tai projektitoiminnasta. Yhteistyökyky, jämäkkyys ja kyky hallita kokonaisuuksia ovat tehtävässä menestyvien vahvuuksia. Lisäksi odotamme aloitteellisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua kehittää asiakaslähtöisiä suunnitteluratkaisuja.

Tarjoamme valittaville henkilöille mielenkiintoisia projekteja uudenlaisessa toimintaympäristössä. Vahvistamme osaamistasi koulutuksin. Meillä on ammattitaitoinen ja dynaaminen ilmapiiri sekä vahva yhteishenki.

HAE
tehtävää lähettämällä hakemuksesi 19.5. mennessä. Muistathan liittää hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Kari Kavonius
suunnittelujohtaja
010 507 6038