Työnjohtajia tuulivoimatyömaille Ruotsiin

Haemme työnjohtajia tuulivoimapuistojen maanrakennus- ja betonitöihin Pohjois-Ruotsissa käynnistyviin tuulivoimahankkeisiin. Projektit toteutetaan pohjoismaisena yhteistyönä, yhdessä suomalaisen tuotantotiimin kanssa.

Työnjohtajan tehtävän työhönottopaikka on NCC Infrastructuren Oulun tai Jyväskylän yksikkö.

Työnjohtajana vastaat nimettyjen työvaiheiden laadukkaasta toteutuksesta työturvallisuudelle, taloudelle ja aikatauluille asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Toimit lisäksi NCC:n arvojen mukaisesti niin asiakkaiden kuin henkilöstönkin kanssa. Pohjoismainen yhteistyö edellyttää hyviä kommunikointitaitoja ja positiivista joukkuehenkeä.

Odotuksemme sinulle
Sinulla on rakennusalan koulutus, näyttöjä ja kokemusta työnjohtajana toimimisesta infrarakentamisen hankkeissa. Kokemus betonirakentamisesta ja betonityönjohtajan pätevyys eduksi on. Hoidat tehtäviäsi itsenäisesti sekä suhtaudut jämäkästi työn valvontaan ja ohjaamiseen. Olet asiakaspalveluhenkinen ja kohtaat rakennusalan muutokset ja haasteet mielelläsi. Työ on luonteeltaan komennustyötä. Työssä tarvitset englannin kielen taitoa.

Tule kasvamaan kanssamme
Lisätietoa tehtävästä antaa rakennuspäällikkö Mikko Niinimaa puh +358 50 310 0454 ja mikko.niinimaa@ncc.fi. Hae paikkaa 6.4. mennessä. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi.

NCC Infrastructure on vahva ja voimakkaasti kasvava rakentamisen alamme. Meillä on vankkaa kokemusta ja ammattitaitoa monipuolisesta pohja- ja maanrakentamisesta, tienhoidosta, vesihuollosta sekä liikenneturvallisuudesta. Rakennamme infraa sinne, mihin syntyy uutta tai missä vanha vaatii korjausta.


Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Mikko Niinimaa
Rakennuspäällikkö
050 3100 454