Räätälöity toimitilaratkaisu liiketoimintanne tueksi

Kehitämme ja rakennamme toimitilaratkaisuja kaikenlaisiin tilatarpeisiin. Olemme luotettava yhteistyökumppani sekä kiinteistösijoittajille että toimitiloja tarvitseville yrityksille.

Mikäli vapaista toimitiloistamme ei löydy juuri toiveiden mukaisia ratkaisuja, NCC räätälöi uudet tilat yhdessä asiakkaan kanssa suunnitellen. Toteutamme räätälöidyt toimitilat joko suoraan asiakkaalle tai hankimme kohteelle sijoittajan, jolloin asiakas pääsee vuokralaiseksi itselleen suunniteltuihin tiloihin.

Apunanne toimitilahankkeen alusta alkaen

Hankkeen kartoitusvaiheessa istumme yhdessä saman pöydän ääreen ja määrittelemme toiminnan kannalta keskeiset ominaisuudet. Tunnemme toimitilamarkkinan ja sen mahdollisuudet. Sen pohjalta haemme asiakkaan liiketoiminta huomioiden vaihtoehtoisia sijainteja ja ratkaisuja, joilla päästään yhdessä määriteltyyn lopputulokseen. NCC:n kokenut ja moniosaava hankekehitystiimi tuottaa päätöksenteon tueksi tarvittavia tietoja esimerkiksi eri vaihtoehtojen elinkaari- ja investointikustannuksista.

Digitaalisuus ja kestävä rakentaminen räätälöinnin tukena

NCC on alansa edelläkävijä VDC:ssa (Virtual Design and Construction) ja digitaalisen rakentamisen saralla. Sitä hyödynnetään aina hankekehityksestä lähtien läpi koko rakennuksen elinkaaren. VDC:n avulla voidaan tunnistaa parhaat ja kustannustehokkaimmat ratkaisut jo ennen varsinaisen rakentamisen aloittamista.

NCC:n räätälöidyt toimitilat tehdään aina asiakkaan tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti. Haemme aktiivisesti ratkaisuja, joilla tuotamme lisäarvoa asiakkaillemme kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Suunnittelussa ja toteutuksessa huomioidaan tiloihin sijoittuvien yritysten toiminnan erityispiirteet. Rakentamamme kiinteistöt ovat turvallisia sijoituskohteita.

Käynnistetään hanke jo nyt

Kaavoitus ja muut maankäyttöön liittyvät asiat saattavat joissain tapauksissa viedä vuosiakin. Kannattaa siis olla yhteydessä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, vaikka tarve uusille tiloille olisikin vasta muutaman vuoden päässä.

Ota yhteyttä

Voit halutessasi jättää yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

joonas-saikkonen_NCC
Saikkonen Joonas

Yksikön johtaja, Yhteistoimintarakentaminen, NCC Building Nordics