Räätälöity toimitilaratkaisu liiketoimintanne tueksi

Kehitämme ja rakennamme toimitilaratkaisuja kaikenlaisiin tilatarpeisiin. Olemme luotettava yhteistyökumppani sekä kiinteistösijoittajille, rakennuttajille että toimitiloja tarvitseville yrityksille.

Mikäli vapaista toimitiloistamme ei löydy juuri toiveiden mukaisia ratkaisuja, NCC rakentaa uudet tilat yhdessä asiakkaan kanssa suunnitellen. Toteutamme räätälöidyt toimitilat joko suoraan asiakkaalle tai hankimme kohteelle sijoittajan, jolloin asiakas pääsee vuokralaiseksi itselleen suunniteltuihin tiloihin. Suunnittelussa ja toteutuksessa huomioimme aina tiloihin sijoittuvien yritysten toiminnan erityispiirteet. Rakentamamme kiinteistöt ovat turvallisia sijoituskohteita.

Apunanne toimitilahankkeen alusta alkaen

Hankkeen kartoitusvaiheessa istumme yhdessä saman pöydän ääreen ja määrittelemme toiminnan kannalta keskeiset ominaisuudet. Tunnemme toimitilamarkkinan ja sen mahdollisuudet. Sen pohjalta haemme asiakkaan liiketoiminnan huomioiden vaihtoehtoisia sijainteja ja ratkaisuja, joilla päästään yhdessä määriteltyyn lopputulokseen. NCC:n kokenut ja moniosaava hankekehitystiimi tuottaa päätöksenteon tueksi tarvittavia tietoja esimerkiksi eri vaihtoehtojen elinkaari- ja investointikustannuksista.

Käynnistetään hanke jo nyt

Kaavoitus ja muut maankäyttöön liittyvät asiat saattavat joissain tapauksissa viedä vuosiakin. Kannattaa siis olla yhteydessä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, vaikka tarve uusille tiloille olisikin vasta muutaman vuoden päässä.

Konsthallstorget  2676
Ostetaan pala kaupunkia

Haluatko myydä maata tai etsitkö rakentamisen varhaisen vaiheen hankekehityskumppania? Tai kenties kiinteistösi nykyinen käyttötarkoitus on elinkaarensa päässä ja haluat jatkaa liiketoimintaasi jossain muualla? Etsimme kiinnostavia kiinteistökohteita, kuten maa-alueita, tontteja ja rakennuksia edelleen kehitettäväksi suurimpien kaupunkien kasvualueilla.

kaupunkikehitys_NCC
NCC on kaupunkikehittäjä

NCC kehittää ja rakentaa kaupunkeja, kaupunginosia ja lähiöitä. Tavoitteenamme on viihtyisämpi ja kestävän kehityksen mukainen kaupunki, jossa on hyvä olla. Haluamme olla aktiivisesti mukana suomalaisen kaupunkikulttuurin kehittymisessä.

Iiro_Kauppi_NCC
Kauppi Iiro

Hankekehityspäällikkö, NCC Urban Development, NCC Building Nordics

Ota yhteyttä

Voit halutessasi jättää yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.