Koko taloyhtiön remontti suunnittelusta toteutukseen

NCC tarjoaa ammattitaidolla toteutetut putkiremontit ja taloyhtiökorjaukset. Meiltä saat myös kuntokartoitukset ja hankesuunnittelun. Voit säästää aikaa ja rahaa, kun NCC on mukana korjaushankkeessasi heti alusta asti, sillä rakentajien ja suunnittelijoiden yhteistyö on avain hyvään lopputulokseen. Se tuo myös helppoutta, kun voi kerralla tilata koko korjaustyön alusta loppuun asti.

Putkiremontit ja taloyhtiökorjaukset ammattitaidolla

Rakennukset, jotka ovat peräisin 1960- ja 1970-luvuilta, ovat tulossa käyttöikänsä päähän ja vaativat remonttia. Asuinrakennusten putkistojen käyttöikä on noin 45–50 vuotta, jonka jälkeen ne on korjattava. Putkiremontin tarve luo kuitenkin uusia mahdollisuuksia taloyhtiölle, koska samaan aikaan voidaan parantaa asuinympäristön viihtyvyyttä ja mukavuutta.

Hankesuunnitelmassa esitetyistä ja valituista menetelmistä johtuen yleensä kohteessa uusitaan myös kylpyhuoneen kaikki pinnat ja kalusteet, jotka nekin ovat tulleet käyttöikänsä päähän. Korjaustarpeen yhteydessä on hyvä miettiä olisiko taloyhtiön pihalle sopiva aika tehdä muutoksia tai mahdollisille yhteistiloille keksiä uusi käyttötarkoitus. Laajempienkin visioiden toteutus tässä vaiheessa on yllättävän helppoa ja mahdollinen lisärakentaminen onnistuu luotettavan kumppanin kanssa.

NCC:llä korjausvaiheen aikataulut suunnitellaan laadusta tinkimättä niin, ettei asukkaan tarvitse olla kotoa pois kovin pitkää aikaa. Remontti alkaa purkutöillä, joihin sisältyvät mahdolliset haitta-ainepurut. Työt etenevät linja tai rappu kerrallaan suunnitellulla nopeudella, joka riippuu korjattavan kiinteistön ominaisuuksista ja korjaustarpeiden määrästä.

joonas-saikkonen_NCC
Saikkonen Joonas

Asuntokorjauspäällikkö, Asuntokorjauspalvelut, NCC Building