Vakuutuskorjaukset nopeasti ja luotettavasti

Teemme vahinkokorjauksia vakuutusyhtiöille, yrityksille ja yksityistalouksille. Jos kiinteistössäsi tapahtuu vesi-, palo- tai liikennevahinko, korjauspalvelumme on lähellä.

Kun vahinko on tapahtunut, on kiire saada korjausapua paikalle. NCC:llä on nopean palvelun yksikkö, joka jälkivahinkotöiden jälkeen voi aloittaa tutkimus-, purku- ja korjaustyöt kohteessa. Hoidamme korjaustyöt helposti ja luotettavasti yhdeltä luukulta.

Mitä pitää tehdä?

Kun vesi, tuli tai vaikka tuuli on tehnyt tuhojaan, estä lisävahinkojen muodostuminen ja ota yhteyttä vakuutusyhtiöösi. Kiinteistön omistajan on tehtävä vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöön ja hänellä on tällöin mahdollisuus valita vahinkokohteen korjaaja. Vakuutusyhtiö voi myös suositella meitä luotettavana sopimuskumppaninaan.

Miksi NCC?

NCC:ltä saat koko korjauspaketin vaivattomasti. Hoidamme sovitut asiat kuntoon ilman, että sinun täytyy järjestellä eri ammattilaisia paikalle. Sinun on sovittava korvattavista korjaustöistä vakuutusyhtiön kanssa, joka maksaa työt suoraan NCC:lle. Tämä on vaivaton ja huoleton tapa toimia. Voit myös uusia pintamateriaaleja ja teettää muutostöitä omakustanteisesti vakuutuskorjauksen yhteydessä.

Nopea vastaus

Palvelemme vakuutuskorjauksissa tällä hetkellä Uudenmaan, Tampereen, Turun ja Lahden alueilla. Yksi asiakaspalvelu, nopea vastaus: Täytä lomake!

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Mäkitalo Jukka

Yksikönjohtaja, Korjaus- ja elinkaaripalvelut, pääkaupunkiseutu, NCC Building Nordics