Vahinkokorjaukset

Teemme vahinkokorjauksia Uudenmaan, Tampereen, Turun ja Lahden alueilla. Jos kiinteistössä tapahtuu vesi-, palo- tai liikennevahinko, on vahinkokorjauspalvelumme lähellä.

Kun vahinko on tapahtunut, on kiire saada korjausapua paikalle. NCC:llä on nopean palvelun vahinkokorjausyksikkö, joka jälkivahinkotöiden jälkeen voi aloittaa kohteessa tutkimus-, purku- ja korjaustyöt. Hoidamme vahinkokorjaustyöt helposti ja luotettavasti yhdeltä luukulta.

Vahinko tapahtui. Mitä pitää tehdä?

Kun esimerkiksi vesi, tuli tai vaikka tuuli on tehnyt tuhojaan, estäkää lisävahinkojen muodostuminen ja ottakaa yhteyttä vakuutusyhtiöönne. Kiinteistön omistajana teidän on tehtävä vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöön ja voitte valita NCC:n vahinkojen korjaajaksi. Vakuutusyhtiö voi myös suositella NCC:tä luotettavana sopimuskumppaninaan.

Miksi vahinkokorjauksiin NCC?

NCC:ltä saatte koko vahinkokorjauksen vaivattomasti. Hoidamme sovitut asiat kuntoon ilman, että teidän täytyy järjestellä eri ammattilaisia paikalle. Teidän on sovittava korvattavista korjaustöistä vakuutusyhtiönne kanssa, jolla on mahdollisuus maksaa työt suoraan NCC:lle. Tämä on vaivaton ja huoleton tapa toimia. Vahinkokorjauksen yhteydessä voitte myös uusia pintamateriaaleja ja teettää muutostöitä omakustanteisesti.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme