Tilamuutokset

Tilamuutospalvelumme toteuttaa toimitiloihin toiminnan vaatimat muutokset, ajanmukaistamiset ja remontit. Meiltä löytyy tarvittaessa kaikki palvelut suunnittelusta rakentamiseen ja käytön aikaisiin ylläpitopalveluihin.

Työympäristön pitää pysyä menossa mukana, kun maailma muuttuu. Yrityksissä tapahtuu nykyisin nopeitakin henkilöstömäärien ja toiminnan muutoksia. Kiinteistöt ikääntyvät. Tilamuutospalvelumme on erikoistunut muutos- ja parannustöihin. Meille mikään työ ei ole liian pieni tai suuri.

Tilamuutos kokeneelta toimijalta

NCC on kokenut toimitilarakentaja, joten tunnemme toimitilojen nykyiset tarpeet ja trendit. Meillä on käytössämme NCC:n kehittämä Estimodel-työkalu, jolla selvitämme vaivattomasti eri tilamuutosvaihtoehtojen kustannukset ja vaikutukset hiilijalanjälkeen. Hyvä laatu ja palvelu sekä pitävä aikataulu ovat itsestään selvyyksiä. Toimimme turvallisesti ja vastuullisesti. Ison yrityksen toimintaan voit luottaa.

Tehdäänkö tilamuutos? Ota yhteyttä.

NCC:ltä saat tilamuutostöihin sopivan, joustavan korjausporukan – kaikki tarvittavat ammattilaiset samalla soitolla suunnittelusta toteutukseen. Säästät vaivaa, aikaa ja rahaa.

Ota yhteyttä