Muokkaamme työtilanne tarpeita vastaaviksi

Toteutamme toimitiloihisi toiminnan vaatimat muutokset, ajanmukaistamiset tai korjaukset. Meiltä löytyy tarvittaessa kaikki palvelut suunnittelusta rakentamiseen ja käytön aikaisiin palveluihin.

Työympäristön pitää pysyä menossa mukana, kun maailma muuttuu. Yrityksissä tapahtuu nykyisin nopeitakin henkilöstömäärien ja toiminnan muutoksia. Muokkaa vaikkapa toimiston valaistus, istumajärjestys tai taukotilat unelmien työpaikaksi. NCC:ltä saat muutostöihin sopivan, joustavan remonttiporukan - kaikki tarvittavat ammattilaiset samalla soitolla suunnittelusta toteutukseen. Säästät vaivaa, aikaa ja rahaa.

Luotettava apu kokeneelta toimijalta

Tilamuutospalvelumme on erikoistunut muutos- ja parannustöihin. Heille mikään työ ei ole liian pieni tai suuri. NCC on kokenut toimitilarakentaja, joten tunnemme toimitilojen nykyiset tarpeet ja trendit. Ison yrityksen toimintaan voit luottaa. Hyvä laatu ja palvelu sekä pitävä aikataulu ovat itsestään selvyyksiä. Lisäksi toimimme turvallisesti ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Toimintafilosofiaamme kuuluu myös jatkuva toiminnan kehittäminen ja koko rakennusalan uudistaminen.

Ota yhteyttä

Mäkitalo Jukka

Yksikönjohtaja, Korjaus- ja elinkaaripalvelut, pääkaupunkiseutu, NCC Building Nordics

Tutustu esitteeseen

NCC Korjausrakentamisen asiakaspalvelu