Muokkaamme työtilanne tarpeita vastaaviksi

Toteutamme toimitiloihisi toiminnan vaatimat muutokset, ajanmukaistamiset tai korjaukset. Meiltä löytyy tarvittaessa kaikki palvelut suunnittelusta rakentamiseen ja käytön aikaisiin palveluihin.

Työympäristön pitää pysyä menossa mukana, kun maailma muuttuu. Yrityksissä tapahtuu nykyisin nopeitakin henkilöstömäärien ja toiminnan muutoksia. Muokkaa toimiston valaistus, istumajärjestys ja taukotilat unelmien työpaikaksi. NCC:ltä saat pieniin korjauksiin sopivan, joustavan remonttiporukan. Meiltä saat kaikki tarvittavat ammattilaiset samalla soitolla suunnittelusta toteutukseen. Säästät vaivaa, aikaa ja rahaa.

Luotettava apu kokeneelta toimijalta

Tilamuutospalvelumme on erikoistunut muutos- ja parannustöihin. Heille mikään työ ei ole liian pieni tai suuri. NCC on kokenut toimitilarakentaja, joten tunnemme nykyiset tarpeet ja trendit. Ison yrityksen toimintaan voit luottaa. Hyvä laatu ja palvelu sekä pitävä aikataulu ovat itsestään selvyyksiä. Lisäksi toimimme turvallisesti ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Toimintafilosofiaamme kuuluu myös jatkuva toiminnan kehittäminen ja koko rakennusalan uudistaminen.

Ota yhteyttä

Voit halutessasi jättää yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

Jukka Mäkitalo_NCC
Mäkitalo Jukka

Yksikön johtaja, Korjaus- ja elinkaaripalvelut, NCC Building Nordics

Tutustu esitteeseen

NCC Korjausrakentamisen asiakaspalvelu