Korjauspalvelut

Korjauspalvelumme auttavat suurissa ja pienissä korjaus- ja muutostöissä. Työkalupakistamme löytyvät toimitilojen sisäilmakorjaukset ja tilamuutospalvelut, kiinteistöjen korjaus- ja ylläpitopalvelut sekä vahinkokorjaukset. NCC:ltä saa kaikki korjaukset ja huoltotoimet suunnittelusta toteutukseen samasta paikasta.

Korjauspalvelumme taipuvat monenlaisiin tarpeisiin. Joskus korjaustarve on äkillinen ja vaaditaan nopeita toimenpiteitä. Toisaalla toimimme korjaustöiden pitkäaikaisena kumppanina tai ylläpidämme kiinteistöä vuosikymmenien ajan. Autamme myös, kun toimitilat, kauppa, koulut, päiväkodit, terveyskeskukset, kahvilat, ravintolat tai vaikka liikuntatilat kaipaavat muokkausta ja uudistusta. Korjauspalvelumme muuntautuvat aina asiakkaan toiveiden ja rakennuksen kunnon edellyttämän tilanteen mukaisiksi.

Korjauspalveluiden projekteja

 • Varistonniityn päiväkodin sisäilmakorjaukset, Vantaa

  NCC on ollut mukana useiden Vantaan päiväkotien ja koulujen päivittämisessä nykyajan opetustarpeiden mukaisiksi. Aiemmilta vuosikymmeniltä tuttujen ryhmätilojen ja luokkatilojen tilalle tehdään yhä enemmän monikäyttöisiä tiloja. Samaan aikaan ahkerassa käytössä vuosikausia olleita rakennuksia on ylläpidettävä. Vantaan Varistonniityn päiväkoti on esimerkki pitkäikäisen kiinteistön korjaamisesta ja ylläpitämisestä, jotta tilojen käyttö voisi jatkua myös tulevina vuosina

 • Tiedekeskus Heureka, Vantaa
  Pitkäaikaista korjausrakentamisen kumppanuutta Vantaalla

  NCC on toiminut Vantaan kaupungin pienten ja keskisuurten korjausrakennushankkeiden yhteistyökumppanina vuodesta 2013 lähtien. Yhteistyö jatkuu edelleen.

 • Helsingin yliopiston monipuoliset tilat vaativat osaavan korjausurakoitsijan

  Olemme toimineet Helsingin yliopiston rakennusten korjaus- ja muutostöissä puitejärjestelyn ja erilliskohteiden urakoitsijana jo yli kymmenen vuotta. Esimerkiksi työtekniikan, entisöintitarpeiden, käyttäjäturvallisuuden ja laitostoimintojen takia osa tiloista asettaa korjaustöille erittäin korkeat vaatimukset.

 • Pitkäaikainen kokemus erityisryhmien kiinteistöjen korjauksesta ja ylläpidosta

  Olemme toimineet puitesopimuksin Uudenmaan Vammaispalveluiden (UVP) kiinteistöjen urakoitsijana jo yli viisitoista vuotta. Kunnostustöiden aikana asunnot ja päivätoiminnan tilat ovat käytössä, mikä asettaa erityistarpeita turvallisuuden huomioimiseen. Positiiviset kokemukset kiinteistöjen ylläpidosta ovat siivittäneet yhteistyötä UVP:n kanssa.

 • Rantaroustin koulu, Tyrnävä

  Rantaroustin koulun uudisrakennus toteutettiin Tyrnävän kirkonkylään lähelle muita kunnan keskeisiä palveluja. Vuonna 2017 valmistuneen koulun suunnittelussa on huomioitu uuden opetussuunnitelman vaatimukset. NCC on sitoutunut koulun ylläpitoon ja kiinteistön huoltoon 20 vuodeksi.

 • Helsingin Itämerenkadun toimistotilojen muutoskorjaukset

  Ruoholahdessa uudistettiin 1990-luvulla valmistuneen kiinteistön toimitilat useiden käyttäjien tarpeisiin. Tilat omistaa Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma. Tilamuutoksia tehtiin neljään kerrokseen kahdessa vaiheessa.

Ota yhteyttä