Korjauspalvelut suuriin ja pieniin korjaus- ja muutostöihin

Työkalupakistamme löytyvät toimitilojen sisäilmakorjaukset ja tilamuutospalvelut, kiinteistöjen ylläpitopalvelut sekä vakuutusvahinkokorjaukset. NCC:ltä saat kaikki pienet ja suuret korjaukset ja huoltotoimet samasta paikasta.

Korjauspalvelumme taipuvat monenlaisiin tarpeisiin. Joskus korjaustarve on äkillinen ja vaaditaan nopeita toimenpiteitä. Toisaalta ylläpidämme kiinteistöä vuosikymmenien ajan. Autamme myös, kun toimitilat kaipaavat muokkausta ja uudistusta. Korjauspalvelumme muuntautuvat aina asiakkaan toiveiden ja rakennuksen kunnon edellyttämän tilanteen mukaisiksi.

Kiinteistön ylläpito on ammattilaisen asia

Ylläpitopalvelumme auttavat pitämään kiinteistöstä huolta. Kanssamme kumppanuussopimuksen tekemällä rakennuksen ylläpito hoidetaan pitkäjänteisesti ja arjessa ilmenevät rikkoontumiset korjataan välittömästi.

Muokkaamme työtilanne tarpeita vastaaviksi

Toteutamme toimitiloihisi toiminnan vaatimat muutokset, ajanmukaistamiset tai korjaukset. Meiltä löytyy tarvittaessa kaikki palvelut suunnittelusta rakentamiseen ja käytön aikaisiin palveluihin.

Sisäilmasto kuntoon ja seurantaan – kaikki yhdestä paikasta

Tarjoamme kokonaispalvelun, jolla rakennuksen sisäilman laatu saadaan kuntoon. Yhdessä asiakkaan kanssa valitut toimenpiteet perustuvat tutkittuun tietoon ennen ja jälkeen korjausten. Etenemme kuusivaiheisen prosessimme mukaisesti toimenpiteiden vaikutuksia ja kustannuksia seuraten.

Vakuutuskorjaukset nopeasti ja luotettavasti

Teemme vahinkokorjauksia vakuutusyhtiöille, yrityksille ja yksityistalouksille. Jos kiinteistössäsi tapahtuu vesi-, palo- tai liikennevahinko, korjauspalvelumme on lähellä.

Korjauspalveluiden referenssejä

Varistonniityn päiväkodin sisäilmakorjaukset, Vantaa

NCC on ollut mukana useiden Vantaan päiväkotien ja koulujen päivittämisessä nykyajan opetustarpeiden mukaisiksi. Aiemmilta vuosikymmeniltä tuttujen ryhmätilojen ja luokkatilojen tilalle tehdään yhä enemmän monikäyttöisiä tiloja. Samaan aikaan ahkerassa käytössä vuosikausia olleita rakennuksia on ylläpidettävä. Vantaan Varistonniityn päiväkoti on esimerkki pitkäikäisen kiinteistön korjaamisesta ja ylläpitämisestä, jotta tilojen käyttö voisi jatkua myös tulevina vuosina

Pitkäaikaista korjausrakentamisen kumppanuutta Vantaalla

NCC on toiminut Vantaan kaupungin pienten ja keskisuurten korjausrakennushankkeiden yhteistyökumppanina vuodesta 2013 lähtien. Yhteistyö jatkuu vielä ainakin vuoteen 2020 saakka.

Helsingin yliopiston monipuoliset tilat vaativat osaavan korjausurakoitsijan

Olemme toimineet Helsingin yliopiston rakennusten korjaus- ja muutostöissä puitejärjestelyn ja erilliskohteiden urakoitsijana jo yli kymmenen vuotta. Esimerkiksi työtekniikan, entisöintitarpeiden, käyttäjäturvallisuuden ja laitostoimintojen takia osa tiloista asettaa korjaustöille erittäin korkeat vaatimukset.

Pitkäaikainen kokemus erityisryhmien kiinteistöjen korjauksesta ja ylläpidosta

Olemme toimineet puitesopimuksin Uudenmaan Vammaispalveluiden (UVP) kiinteistöjen urakoitsijana jo yli viisitoista vuotta. Kunnostustöiden aikana asunnot ja päivätoiminnan tilat ovat käytössä, mikä asettaa erityistarpeita turvallisuuden huomioimiseen. Positiiviset kokemukset kiinteistöjen ylläpidosta ovat siivittäneet yhteistyötä UVP:n kanssa.

Rantaroustin koulu, Tyrnävä

Rantaroustin koulun uudisrakennus toteutettiin Tyrnävän kirkonkylään lähelle muita kunnan keskeisiä palveluja. Vuonna 2017 valmistuneen koulun suunnittelussa on huomioitu uuden opetussuunnitelman vaatimukset. NCC on sitoutunut koulun ylläpitoon ja kiinteistön huoltoon 20 vuodeksi.

Helsingin Itämerenkadun toimistotilojen muutoskorjaukset

Ruoholahdessa uudistettiin 1990-luvulla valmistuneen kiinteistön toimitilat useiden käyttäjien tarpeisiin. Tilat omistaa Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma. Tilamuutoksia tehtiin neljään kerrokseen kahdessa vaiheessa.

Riihenmäen ja Hyökännummen koulut

Kouluihin tehtiin mittavat uudisrakennukset tai aiemman osan laajennukset. NCC on sitoutunut koulujen ylläpitoon ja kiinteistön huoltoon 25 vuodeksi. Elinkaariajattelun mukaisesti ympäristöystävällisyyttä ja pitkän aikavälin säästöä lisättiin muun muassa maalämmön avulla.

Espoon elinkaarikoulut

NCC on sitoutunut vuosina 2011 – 2015 Soukan, Mainingin ja Karakallion koulujen sekä Espoonlahden lukion ylläpitoon ja kiinteistön huoltoon noin 20-25 vuodeksi.

Mainingin koulun peruskorjaus elinkaarimallilla

Täydellisessä peruskorjauksessa uusittiin koulun kaikki sisäpuoliset osat, talotekniikka ja runkoa täydentävät rakenteet. Koulu on osa NCC:n ja Espoon kaupungin elinkaarihanketta.

Haukiputaan alakoulu, Haukiputaan lukio ja Länsituulen päiväkoti

NCC on sitoutunut Haukiputaan elinkaarikoulujen ylläpitoon ja kiinteistön huoltoon 23-25 vuodeksi. Elinkaariajattelun mukaisesti ympäristöystävällisyyttä ja pitkän aikavälin säästöjä lisättiin muun muassa hyvällä suunnittelulla, rakentamisella ja ylläpidon järjestelyillä.

Kuninkaantien lukio ja Keski-Espoon uimahalli

Kuninkaantien lukio on Espoon ensimmäinen elinkaarikoulu vuodelta 2003, jossa NCC on sitoutunut ylläpitoon ja kiinteistön huoltoon noin 25 vuodeksi Arandur Oy –projektiyhtiön kautta.

Mäkitalo Jukka

Yksikönjohtaja, Korjaus- ja elinkaaripalvelut, pääkaupunkiseutu, NCC Building Nordics

Ota yhteyttä