Hietalahden Puistikko, kylpyhuone

Taloyhtiökorjaukset

NCC:llä taloyhtiökorjauksissa panostetaan hyvään asiakaspalveluun, laatuun ja aikataulussa pysymiseen, jotta remontti on sen kaikille osapuolille mahdollisimman miellyttävä. NCC:n asukaspalvelun ystävälliset ammattilaiset auttavat jokaisen asunnon korjaustoiveissa ja -valinnoissa.

Taloyhtiön kokonaisremontti, putkiremontti tai linjasaneeraus lähtee liikkeelle nykytilan kartoituksilla, jonka perusteella tehdään hankesuunnitelma. Näiden tietojen pohjalta voidaan edetä suunnitteluun ja rakentamiseen. NCC:llä korjausvaiheen aikataulut suunnitellaan laadusta tinkimättä niin, ettei asukkaan tarvitse olla kotoa pois kovin pitkää aikaa.

Asukaspalvelu helpottaa remontin keskellä

Tiedämme, että oman kodin ja talon remontti on stressaava tilanne ja yritämme parhaamme mukaan helpottaa asukkaiden elämää ja kodin valmistumista. Siksi olemme jalostaneet rakennusprosessiamme niin, että työmaahenkilöstö keskittyy tehokkaaseen rakentamiseen ja asukaspalvelumme toimii linkkinä asukkaiden ja työmaan välillä tehostaen rakennusprosessia ja hyvää palvelua.

Turvallisuus on meille ykkösasia ja työmaan turvallisuuden lisäksi huomioimme asukkaiden turvallisuuden.

Lähiöiden kehittäminen ja korjaus

Yhteydenottopyyntö