Hietalahden Puistikko

Asuntokorjaukset

NCC tarjoaa ammattitaidolla toteutetut kerrostalokorjaukset, kuten peruskorjaukset, putkiremontit, linjasaneeraukset, julkisivukorjaukset ja parvekeremontit. Toteutamme asuntokorjaushankkeita vuokrataloyhtiöille, kiinteistöosakeyhtiöille sekä taloyhtiöille.

NCC tuo asuinkerrostalon korjaushankkeeseen ammattimaista ohjausta, kustannustietoa sekä kokemusta. Hiilijalanjälkilaskentamme auttaa vastuullisten valintojen tekemisessä. Se tuo myös helppoutta, kun voi kerralla tilata koko korjaustyön. Tarvittaessa meiltä saa myös kuntotutkimukset, hankesuunnittelun ja rakennussuunnittelun. Osaava henkilöstömme yhdistettyinä alihankkijoidemme monipuolisiin resursseihin takaavat hankkeelle onnistuneen lopputuloksen.

Kerrostalo kerralla kuntoon

Kun kerrostalon korjaus on ajankohtainen, kannattaa samalla hyödyntää mahdollisuudet parantaa asuinympäristön viihtyvyyttä ja mukavuutta. Olisiko myös putkiremontti, julkisivuremontti tai parvekeremontti ajankohtainen? Olisiko yhteistiloille aika keksiä uusi käyttötarkoitus tai pihalle tehdä asumisviihtyvyyttä parantavia muutoksia? Laajempienkin visioiden toteutus tässä vaiheessa on yllättävän kätevää ja mahdollinen lisärakentaminen remonttien rahoituksen avuksi onnistuu luotettavan kumppanin kanssa.

Ota yhteyttä