Kiviainekset yksityishenkilöille

Oletko rakentamassa omaa taloa, pihaa, pihatietä tai yksityistietä? Tarvitsetko tietoa eri kivimurskeiden käyttötarkoituksista ja kustannuksista? Meiltä saat helposti tarvitsemasi tiedot ja tilauksen voit tehdä vaikka suoraan näiltä nettisivuilta.

Kiviainekset ovat kaiken rakentamisen perusmateriaaleja. Pientalojen, pihojen, piha- ja yksityisteiden rakentamisessa niitä käytetään pääasiassa rakenteiden suojaamiseen, kantavuuden ja tasaisuuden parantamiseen, kosteuden suodattamiseen sekä pintamateriaalina. Kohde määrää käytettävän kiviaineksen rakenteen.

Meiltä saat kaikki rakentamisessa käytettävät kiviainekset. Toimitamme tuotteet rakennuskohteeseesi tai voit järjestää oman kuljetuksen. Toimituksissa käyttämiemme kuorma-autojen yleisimmät lavakoot ovat nuppi (n. 20 t) ja kasetti (n. 40 t).

Huomaa, että henkilöauton peräkärryyn on mahdollista lapioida kiviainesta vain muutamilla kiviainesalueillamme.

Kiviainestuotteiden ohessa toimitamme veloituksetta määrä-, laatu- ja alkuperätodistukset talon huoltokirjaan. Kun hankit kaikki kohteesi kiviainekset NCC:ltä, saat aukottoman dokumentaation käytetyistä kiviainesmateriaaleista, eikä kohteesi arvo heikkene sen takia. Merkitsemme kiviaineslajikkeemme CE-merkinnällä rakennustuoteasetuksen mukaisesti.

Voit pyytää tarvitsemistasi kiviaineslajikkeista tarjouksen tai ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme, jotka auttavat mielellään oikean kiviainestuotteen ja määrän valinnassa. Tervetuloa asioimaan kanssamme!

Yksityishenkilön tarjouspyyntö

Täytä tiedot tähän.