Vuokrattavat toimitilat

Meiltä löydät vuokrattavia toimisto- ja liiketiloja kehittämistämme uusista kiinteistöistä pääkaupunkiseudulla. Nyt voit vuokrata uutta toimistotilaa esimerkiksi Vallilasta, Leppävaarasta, Ruoholahdesta ja pian myös lentokentän naapurista Aviapoliksesta. Pyydä meidät esittelemään sopivia toimitilavaihtoehtoja yrityksellesi!

Toimitilaa vuokrataan uusista toimisto- ja liikerakennuksista. Toimitilavuokraus alkaa jo rakennuksen suunnitteluvaiheessa, joten valinnanvaraa on varsinkin hankkeen alkuvaiheessa runsaasti. Vuokrattava toimitila voidaan räätälöidä yrityksen tarpeisiin soveltuvaksi. Uusi toimitila ja sen mahdollisuudet inspiroivat pohtimaan tilojen todellisia käyttötarpeita, työhyvinvointia ja yrityksen ilmettä aivan uudella tavalla. Rakenteilla tai suunnitteluvaiheessa olevaan tilaan on mahdollista toteuttaa hyvin yksilöllisiä toiveita.

Toimitilan vuokraaminen on helppoa

NCC tekee toimitilan vuokraamisen vaivattomaksi. Kokeneena yhteistyökumppanina kysymme, neuvomme ja ehdotamme. Hyvä palvelu on meille tärkeää. Ota yhteyttä, osaavat toimitila-ammattilaisemme tekevät hyvän toimitilatarjouksen yrityksellesi! Toimitilojen vuokraaminen NCC:ltä on mieluisa prosessi, joka etenee luotettavissa käsissämme. NCC myös rakentaa vuokrattavat toimitilat, joten tunnemme tuotteemme erityisen hyvin ja osaamme vastata kaikkiin kysymyksiisi. Toimitilojen vuokraaminen NCC:ltä on helppoa! Laatuun panostaminen on toimitilavuokrauksessakin järkevä valinta.

Kokemusta ja ammattitaitoa 

NCC:lle toimitilojen kehittäminen, rakentaminen ja vuokraaminen on työtä, josta meillä on vuosikymmenten kokemus. Myyntihenkilöstömme perehtyy huolellisesti jokaisen asiakkaan toimitilatoiveeseen, tarpeisiin ja mahdollisuuksiin. NCC:läisillä on vahva osaaminen tilojen suunnittelusta, trendeistä, visioista, toiveista, työhyvinvoinnista, kestävästä kehityksestä ja taloudellisuudesta. Kun vuokraa toimitilaa NCC:ltä, saa ison asiantuntijajoukon osaamisen tuekseen ja silti yksilöllisen palvelun sinulle nimetyn myyjämme kautta.

NCC:n myyntitiimi apunasi

Tule tutustumaan tai kutsu meidät käymään! Esittelemme mielellämme  tilavaihtoehtoja ja toimitilaosoitteita pääkaupunkiseudulla. Meillä on runsaasti vuokrattavaa toimisto- ja liiketilaa sekä suunnitteilla että rakenteilla, kaikki hyvillä paikoilla. Meidät löydät osoitteesta Mannerheimintie 105. Tervetuloa tutustumaan vuokrattaviin toimisto- ja liiketiloihin!