Tienhoitopalvelut

Tarjoamme tienhoitourakointia yli vuosikymmenen kokemuksella sekä julkisille että yksityisille tienpitäjille.

Pitkä kokemus tienhoidosta

Tarjoamme palveluita, jotka sisältävät tien ja tieympäristön hoitoa, infran kunnossapidon ratkaisuja sekä tuotteita ja palveluita erityiskohteisiin. Suomessa NCC:llä on yli vuosikymmenen kokemus tienhoidon alueurakoinnista. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja uusia toimintamalleja, joiden lähtökohtana ovat turvallisuus ja kestävä kehitys.

Palvelulupauksemme

Asiakkaitamme ovat alueelliset ELY-keskukset, kunnat ja kaupungit, yksityiset tienhoitokunnat sekä teollisuus. Lähtökohtamme ovat asiakkaan tiestölle asettamat laatuvaatimukset, joiden toteutumista seuraamme läheisessä yhteistyössä asiakkaamme kanssa. Liikenneviraston Tienkäyttäjän linjalle 0200 2100 jätetyt palautteet käsitellään yhdessä asiakkaamme kanssa peilaten niitä asiakkaan laatuvaatimuksiin. 

Työmaatamme ovat tiet ja kadut koko Suomessa. Palveluihimme kuuluvat kaikki tarvittavat tienhoidon tehtävät eri vuodenaikoina sekä laadun seuranta ja reaaliaikainen raportointi. Myös kiinteistöjen ulkoalueiden hoito ja puhtaanapito kuuluvat työhömme. Kustannustehokkaat palvelumme antavat asiakkaalle mahdollisuuden keskittyä ydinosaamiseensa. Me vastaamme kaikesta tienhoidon toteutumisesta käytännössä.

Alueurakat kestävät tyypillisesti 5-7 vuotta. Sopimuskauden aikana kehitämme aktiivisesti tienhoidon turvallisuutta ja tehokkuutta. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön vastuullisesti toimivan ja koulutetun urakoitsijakuntamme sekä pohjoismaisten tienhoitoammattilaisten verkoston asiantuntemuksen.

Juha Petajaniemi_NCC
Petäjäniemi Juha

Rakennuspäällikkö, Tienhoito, NCC Infrastructure