Tienhoitopalvelut

Tarjoamme tienhoitourakointia yli vuosikymmenen kokemuksella sekä julkisille että yksityisille tienpitäjille.

Tarjoamme palveluita, jotka sisältävät tien ja tieympäristön hoitoa, infran kunnossapidon ratkaisuja sekä tuotteita ja palveluita erityiskohteisiin. Suomessa NCC:llä on yli vuosikymmenen kokemus tienhoidon alueurakoinnista sekä liukuvalettujen Profiilibetoni-tuotteiden valmistuksesta. Niiden lisäksi kehitämme jatkuvasti uusia konsepteja, joiden lähtökohtana ovat turvallisuus ja kestävä kehitys.

Työmaatamme ovat tiet ja kadut koko Suomessa. Kustannustehokkaat palvelumme antavat asiakkaalle mahdollisuuden keskittyä ydinosaamiseensa. Me vastaamme kaikesta tienhoidon toteutumisesta käytännössä.

Lähtökohtamme ovat asiakkaan tiestölle asettamat laatuvaatimukset. Palveluihimme kuuluvat kaikki tarvittavat tienhoidon tehtävät eri vuodenaikoina sekä laadun seuranta ja reaaliaikainen raportointi. Myös kiinteistöjen ulkoalueiden hoito ja puhtaanapito kuuluvat työhömme.

Alueurakat kestävät tyypillisesti 5-7 vuotta. Sopimuskauden aikana kehitämme aktiivisesti tienhoidon turvallisuutta ja tehokkuutta. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön vastuullisesti toimivan ja koulutetun urakoitsijakuntamme sekä pohjoismaisten tienhoitoammattilaisten verkoston asiantuntemuksen. Asiakkaitamme ovat alueelliset ELY-keskukset, kunnat ja kaupungit, yksityiset tienhoitokunnat sekä teollisuus.

Timo Luhtaniemi

Aluejohtaja, Tienhoito, NCC Infrastructure

Tienkäyttäjän linja

Valtion tieverkkoa koskevan palautteen pyydämme ilmoittamaan Liikenneviraston Tienkäyttäjän linjalle p. 0200 2100 (24h/vrk)jonka kautta tieto välitetään suoraan tietä hoitavalle urakoitsijalle.