Tiedote töiden etenemisestä 18/2021

Muutoksia liikennejärjestelyihin ja purkutöiden aloitus

Vastoin alkuperäistä suunnitelmaa uusia liikennejärjestelyjä ei saada vielä käyttöön huomenna lauantaina 8.5. Purkutyön aloittamista valmistelevien töiden yhteydessä ilmeni alkuviikosta kunnallistekniikan ongelmia jotka on nyt saatu korjattua, mutta jotka viivästyttivät liikennejärjestelyjen muutostöitä.

Asfalttipohjien teko on nyt kuitenkin päästy jo käynnistämään ja ajoradan asfaltointi aloitetaan ensi viikon maanantaina. Tämän jälkeen tehdään liikennemerkkien muutokset, joten uudet liikennejärjestelyt saadaan käyttöön perjantaista 14.5. alkaen.

Työmaa-aitausta on suunnitellusti laajennettu Kustaankadulle ja Satamaradankadulle ja seuraava isompi työvaihe on Aleksis Kiven katu 5:ssä sijaitsevan rakennuksen rungon purkaminen, joka aloitetaan viikolla 19. Purkutyö alkaa Kustaankadun puoleisesta päädystä ja etenee Aleksis Kiven kadun suuntaisesti kohti Fleminginkatua. Purkutyö toteutetaan pitkäpuomikoneella ja purussa syntyvä betonijäte kuljetetaan pois työmaa-alueelta kuorma-autoilla. Purkujätteen poisvienti toteutetaan alkuvaiheessa Kustaankadun pohjoisen puoleisesta ajoportista. Purkutyön edetessä ulosajo siirtyy kulkemaan Aleksis Kiven kadun lännen puoleisen ajoportin kautta. Purkutöitä tullaan tekemään arkisin aina klo 7-18 välisenä aikana ja viikonloppuisin klo 7-16 välisenä aikana.