NCC sosiaalisessa mediassa

Kiinnostaako tietää, mitä NCC:llä tapahtuu? Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa ja jaa päivityksiämme omille verkostoillesi.

Seuraa NCC:tä Facebookissa

Seuraa NCC:tä X:ssä

Seuraa NCC:tä LinkedInissaSeuraa NCC:tä LinkedInissa

Seuraa NCC:tä YouTubessa

Seuraa NCC:tä Instagramissa

 

 

Lue uusimmat blogikirjoitukset

Oulun sairaalatyömaalla seurataan rakentamisen työvaiheita entistä tarkemmin – tekoälyavusteinen Buildots työnjohdon apuna

NCC on käyttänyt Pohjoismaiden ensimmäisenä maailmalla palkittua tekoälyavusteista Buildots-toteumanseurantajärjestelmää. Suomessa Buildots on ollut käytössä jo kuudella NCC:n työmaalla ja Tanskassa kahdella.

Miten tehdään matala hiilijalanjälki kohtuuhintaisessa asuntotuotannossa rakentamisen laadusta tinkimättä?

Espoon Asunnot ja Asuntosäätiö halusivat toteutettavaksi yhteisen Joutsenmerkki-korttelin matalalla hiilijalanjäljellä ja ARAn hyväksymään hintatasoon. Hankkeella haluttiin osoittaa, että kohtuuhintaisessakin rakentamisessa hiilijalanjälkeä voidaan pienentää hyvällä suunnittelulla ja Joutsenmerkki-toteutuksella.

NCC otti ensimmäisenä rakennusalalla käyttöön korkealla työskentelyn koulutusvaatimuksen – toimenpide havaittiin pian käänteentekeväksi hyödyksi

NCC:llä tiedostettiin jo muutama vuosi sitten korkealla työskentelyn olevan paitsi erityisen riskialtis työvaihe, myös erityistä huomiota vaativa kehityskohde. Nyt korkealla työskentelyyn vaaditaan työmailla hyväksytysti suoritettu koulutus.

MTV:n uniikki ja vastuullinen uusi Pöllölaakso syntyi tiiviissä yhteistyössä NCC:n kanssa

Kun Pöllölaakso laskeutui Helsingin Vallilan Konepajan alueelle, alkoi MTV Oy:n uusi aika. Uniikit toimitilat syntyivät NCC:n kanssa yhdessä kehittäen ja toisilta oppien. Kantavana teemana toiminut vastuullisuus on jo tuottanut konkreettisia tuloksia.

Tiedoilla ja teoilla rakentuu kestävä kehitys

NCC on tehnyt pitkän matkan vastuullisuudessa, johon yhtiöllä on kokonaisvaltainen lähestyminen. Hyvä kehitys on vaatinut useiden eri osa-alueiden kehittämistä ja optimointia sekä kulttuurinmuutosta laajasti koko organisaatiossa.

NCC hyödyntää pohjoismaista osaamistaan paikallisissa hankkeissa – oululaiset kysyivät tuoreita kokemuksia uimahallirakentamisesta kollegoiltaan Ruotsista

NCC rakentaa Oulussa Linnanmaan uimahallia. Koska uimahallirakentamista tehdään Suomessa aika harvoin ja uuteen uimahalliin tulee Pohjois-Suomen ensimmäiset teräsaltaat, käytännön kokemusta lähdettiin kartuttamaan Ruotsista.