NCC sosiaalisessa mediassa

Kiinnostaako tietää, mitä NCC:llä tapahtuu? Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa.

Seuraa NCC:tä Facebookissa

Seuraa NCC:tä Twitterissä

Seuraa NCC:tä LinkedInissaSeuraa NCC:tä LinkedInissa

Seuraa NCC:tä YouTubessa

Seuraa NCC:tä Instagramissa

Lue uusimmat blogikirjoitukset

Yksittäisistä turvallisuushavainnoista isoon kuvaan

”Digitaalinen raportointi auttaa löytämään toistuvia turvallisuuspuutteita ja käymään niitä yhdessä läpi”, toteaa Ilmari Lahikainen, joka toimii vastaavana työnjohtajana Veturikuja 8:n asuinkerrostalotyömaalla Vantaalla.

OOPS´in A- ja B-talot ovat valmiina muuttoon Espoossa

Vetovoimaisen OOPS´in A- ja B-talot ovat valmistuneet Espoon Leppävaaran Hatsinanpuistoon. NCC:n kehityshanke tarjoaa ainutlaatuista toimitilaa parhaalla paikalla, jossa saavutettavuus ja luonto kohtaavat toisensa sulassa sovussa.

Aamukahvivieras Arto Huhtanen arvostaa avointa keskustelua

Työturvallisuustiimin vetäjä turvallisuuspäällikkö Arto Huhtanen haluaa kannustaa ihmisiä keskustelemaan – ikävistäkin asioista. Seuraavana suurena haasteena hänellä on, kuinka saada myös NCC:n ulkoiset sidosryhmät mukaan työturvallisuuden parantamiseen.

Aamukahvivieraamme työskentelee markkinoinnin digiratkaisujen parissa

NCC:n markkinointikoordinaattori Fanni Tuomistolla on työpäivän aikana monta rautaa tulessa, ja hänestä juuri se on työn suola. Intoa lisää vielä mahdollisuus viedä NCC:n markkinointia jatkuvasti yhä digitaalisempaan suuntaan: "Vain taivas on rajana digitaalisen markkinoinnin suhteen.

Kulma21 – keskustan toimitilojen kuningatar

Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva historiallinen KY-talo saa uuden elämän Kulma21:nä. NCC:n kehityshanke tarjoaa harvinaista herkkua urbaania ja korkeatasoista toimitilaa etsiville yrityksille. Nyt jos koskaan ollaan keskellä kaikkea perinteitä modernisti kunnioittaen.

 ”Kaikesta ei tarvitse tietää kaikkea, vaan pitää osata kysyä oikealta ihmiseltä”

Aamukahvivieraamme, työnjohtoharjoittelijat Inka Åkerlund ja Samuli Myöhänen, ovat työskennelleet kesän Kuopion Puijonkatu 22 A-osan työmaalla. Työssä oppimisen lisäksi mieleen jää tältä kesältä vierailu kiviainesalueella.

Alastalo Merja

Viestintäjohtaja, Viestintä