NCC sosiaalisessa mediassa

Kiinnostaako tietää, mitä NCC:llä tapahtuu? Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa ja päivityksiämme omille verkostoillesi.

Seuraa NCC:tä Facebookissa

Seuraa NCC:tä X:ssä

Seuraa NCC:tä LinkedInissaSeuraa NCC:tä LinkedInissa

Seuraa NCC:tä YouTubessa

Seuraa NCC:tä Instagramissa

 

Lue uusimmat blogikirjoitukset

Helsingissä halutaan helpottaa keskustan vanhojen toimitilojen käyttötarkoituksen muutoksia

Helsingin kaupunki on käynnistänyt pormestari Juhana Vartiaisen aloitteesta selvitystyön keskustan vanhojen kiinteistöjen käytöstä, muutostarpeesta ja käyttötarkoituksen muutoksen helpottamisesta. NCC:llä kannatetaan aloitetta ja tilamuutoksiin liittyvän sääntelyn helpottamista.

We Land on vaativa työmaa keskellä ruuhkaisinta Helsinkiä

NCC:n We Land -toimistorakennuksen työmaa sijoittuu keskelle ruuhkaisinta Helsinkiä – kahden vilkasliikenteisen kadun varteen Porkkalankadun ja Itämerenkadun väliin. Rakennuspaikka on haastava ja tontti ahdas, mutta työt ovat edenneet suunnitellusti.

Vastuullinen kiinteistösijoitus – lisäkustannus vai pitkän aikavälin investointi?

”Kiinteistöt ovat iso varallisuusluokka, joihin sijoittaminen edellyttää isoja pääomia – ja useimmiten myös ison velkavivun käyttöä. Investointi vastuullisuuteen kannattaa – tuloksena on parempi tuotto ja kiinteistöomaisuuden ”tulevaisuudenkestävyys”, kirjoittaa NCC:n strategiajohtaja Ismo Tiittanen blogissaan.

Työmaainsinööri Anni valitsee NCC:n työpaikakseen joka päivä uudestaan – ”NCC:llä tunnen oloni arvostetuksi”

NCC:llä työskentelevä työmaainsinööri Anni on löytänyt työpaikan, jossa hän voi haastaa itseään ja kehittyä jatkuvasti. Kehittymismahdollisuuksia tarjoavia rakennusyhtiöitä on varmasti monia – mikä tekee juuri NCC:stä Annille erityisen työpaikan?

Miten vastuullisuus näkyy kiinteistö- ja rakennusalalla?

Yhä useammin kuulemme sanottavan, että vastuullisuusasiat eli ympäristöön, yhteiskuntaan ja hallintoon liittyvät tekijät (ESG) ovat aina vain tärkeämpiä sijoitusmarkkinoilla. Kiinteistön arvoon vaikuttavat tekijät eivät enää rajoitu pelkästään taloudellisiin ja fyysisiin ominaisuuksiin, vaan myös vastuullisuusasioista on tullut keskeisiä arvonmuodostuksen osatekijöitä.

Kulma21 sai kunniavieraita KY-talon ajoilta vielä juuri ennen valmistumistaan

Helsingin Kampissa entinen KY-talo on korjattu Kulma21-nimiseksi rakennukseksi. NCC sai vieraakseen neljä entistä KY-talon asukasta ajoilta, jolloin rakennuksessa oli kauppakorkeakoulun asuntola. Onpa talossa asunut opiskeluaikanaan jopa presidentti Martti Ahtisaari.

Alastalo Merja

Viestintäjohtaja, Viestintä