NCC sosiaalisessa mediassa

Kiinnostaako tietää, mitä NCC:llä tapahtuu? Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa.

Seuraa NCC:tä Facebookissa

Seuraa NCC:tä Twitterissä

Seuraa NCC:tä LinkedInissaSeuraa NCC:tä LinkedInissa

Seuraa NCC:tä YouTubessa

Seuraa NCC:tä Instagramissa

 

Lue uusimmat blogikirjoitukset

Itä-Pasilassa korjataan virastotaloa, jonka vanhat rakennusmateriaalit kierrätetään tarkasti

Ratamestarinkadun peruskorjaushankkeessa on tiukat kiertotalous- ja hiilijalanjälkitavoitteet. Projektin vaatimukset ovat saaneet työmaan ideoimaan uusia, hyviä ratkaisuja.

Raija Inkiläinen vastaa kiviainesalueiden lupaprosesseista

Kalliokiviaineksen louhinta ja murskaus rakennusmateriaaliksi sekä puhtaiden maa-ainesten ja kierrätysmateriaalien vastaanotto ovat kaikki luvanvaraista toimintaa. Lupaprosessit ovat paikkakohtaisia, joten lupaprosesseja on käynnissä useita yhtä aikaa.

NCC kilpaili Tekla BIM Awardsissa

NCC oli mukana Teklan vuosittain järjestämässä Tekla BIM Awards -kilpailussa tänä vuonna Fredriksberg D -hankkeella. Kilpailussa oli mukana yhdeksän rakennusprojektia Suomesta ja Baltiasta.

Julia ja Iina kehittivät Metropolian innovaatioprojektissa NCC:n puhdastilakonseptia

Rakennusarkkitehtiopiskelijat Julia Engberg ja Iina Nikulainen kehittivät NCC:n puhdastilakonseptia innovaatioprojektissa, joka tehtiin yhteistyössä Metropolian ja NCC:n kanssa. NCC sai projektin tuloksena puhdastilojen liikennevirtoja havainnollistavan esittelymateriaalin.

”Puutun tarvittaessa epäkohtiin ja pyrin kehittämään turvallisuutta käytännönläheiseksi.”

NCC:n työturvallisuusviikolla koko henkilöstö pysähtyy pohtimaan, miten hyviä käytäntöjä vahvistetaan ja mitä voidaan tehdä turvallisuusnäkökulmasta katsottuna paremmin. Turvallisuus on yhteinen asia, mikä ylittää myös yritysrajat.

Rakentamisen ensi metreillä pohditaan kaivantovesiä ja kaivannon tuentaa

Kun työmaan alussa on paikalla maarakentamiseen perehtynyt työnjohtaja, ongelmat ja riskipaikat taklataan kokemuksella ja varmuudella.

Alastalo Merja

Viestintäjohtaja, Viestintä