NCC sosiaalisessa mediassa

Kiinnostaako tietää, mitä NCC:llä tapahtuu? Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa ja jaa päivityksiämme omille verkostoillesi.

Seuraa NCC:tä Facebookissa

Seuraa NCC:tä X:ssä

Seuraa NCC:tä LinkedInissaSeuraa NCC:tä LinkedInissa

Seuraa NCC:tä YouTubessa

Seuraa NCC:tä Instagramissa

 

 

Lue uusimmat blogikirjoitukset

Matka kestävään rakentamiseen: We Land -toimistorakennuksen tie BREEAM-sertifioinnin huipulle

BREEAM-ympäristösertifioinnin taso rakennetaan pisteitä keräämällä. Se tarkoittaa, että rakennusta suunniteltaessa jokaisesta kestävän kehityksen mukaisesta valinnasta saa pisteitä. Asiat pitää myös dokumentoida tarkoin ja todentaa.

Suunnitelmallisuus tuottaa tulosta hyvinä ja huonoina aikoina

Rakennusala on siitä harmillinen, että markkina on harvoin tasaisen hyvä. Suhdanneherkkä alamme kuumenee ja vastaavasti hiljenee yllättävän nopeasti. Kilpailu rakennushankkeista on kuitenkin kovaa kaikkina aikoina.

Koulusuunnittelun ytimessä on käyttäjälähtöisyys

Toimiva koulu on viihtyisä, terveellinen ja turvallinen. Koulurakennushanke on kokonaisvaltainen prosessi, jolla vastataan oppimisen moninaisiin tarpeisiin, kestävän kehityksen vaatimuksiin ja teknologian tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Lähilämpöä yli kilometrin syvyydestä geotermisellä teknologialla

NCC:n juuri valmistunut korttelikokonaisuus, Riihitonttu, Espoon Niittykummussa, on kiinteistösijoitusyhtiö Nrepille toteutettu kolmivaiheinen asuntoprojekti. Nrepillä on kunnianhimoiset vastuullisuustavoitteet, jotka kattavat koko rakennuksen elinkaaren.

Mistä puhutaan, kun puhutaan vähähiilisestä rakentamisesta?

Rakennetulla ympäristöllä on tärkeä merkitys ilmastonmuutoksen hillinnässä ja ilmastonmuutokseen sopeutumisessa. Nyt suunniteltavien ja rakennettavien kiinteistöjen on oltava vähähiilisiä, kustannustehokkaita ja vaikkapa erilaisista sään ääri-ilmiöistä johtuvaa rasitusta kestäviä koko elinkaarensa ajan.

Myyrmäen kirkossa on erityinen akustiikka, jota suojellaan peruskorjauksessa – pienetkin muutokset vaikuttavat

Akustiikkasuunnittelija Eija Halme-Salo ja arkkitehti Riikka Hautala ovat miettineet yhdessä parhaita korjausratkaisuja Myyrmäen kirkon alkuperäisen hienon akustiikan säilyttämiseksi, kun kirkossa tehdään peruskorjausta.