NCC sosiaalisessa mediassa

Kiinnostaako tietää, mitä NCC:llä tapahtuu? Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa ja päivityksiämme omille verkostoillesi.

Seuraa NCC:tä Facebookissa

Seuraa NCC:tä Twitterissä

Seuraa NCC:tä LinkedInissaSeuraa NCC:tä LinkedInissa

Seuraa NCC:tä YouTubessa

Seuraa NCC:tä Instagramissa

 

Lue uusimmat blogikirjoitukset

Mitä “intohimona onnistua” tarkoittaa NCC:llä? — Tällaisia hyötyjä siitä on vaativissa rakennushankkeissa

Intohimona onnistua on yksi NCC:n työkulttuurin kulmakivistä. Miten se näkyy johtamisessamme? Millaisia edistysaskelia se tuo työmaillemme? Teknisen toimiston päällikkömme Kati kertoo, miten me ylläpidämme korkeaa suoritustasoa vaativissa rakennushankkeissa.

Viisi asiaa, joita yritykset arvostavat nyt toimitiloissa

Yritysten toimitilojen tilantarve ja tarkoitus ovat muuttuneet viimeisen vuoden, kahden aikana. Muuttoa pohtivien asiakkaiden kanssa käymissäni keskusteluissa on tullut hyvin selväksi, mitä uusilta toimitiloilta nyt halutaan ja mikä yrityksiä ajaa muuttopäätökseen.

Miltä rakennustyömaa näyttäisi, jos sieltä poistettaisiin vastuullinen toimintatapa?

Mitä “Toimi vastuullisesti’’ tarkoittaa meillä NCC:llä? Entä miten vastuullisuus konkretisoituu työmaillamme? Työpäällikkömme Timo raottaa, miten hän johtaa työnjohtajien tiimiään työskentelemään vastuullisesti ja mitä pahimmillaan voisi tapahtua ilman vastuullisen toimintakulttuurin periaatteita.

Kestävästi kiviaineksesta

NCC Industryn Suomen kiviainestoimintaa pyörittää kompakti, noin 30 asiantuntijan joukko. Johtajansa Pertti Peltomaan luotsaamana monialaiset osaajat tekevät määrätietoista työtä tarjotakseen asiakkailleen ratkaisuja, jotka tukevat niin liiketoimintaa kuin kestävän kehityksen periaatteita.

Kuinka kirjoittaa hyvä hakemus harjoittelupaikkaan? Tässä 5 vinkkiä!

Oletko hakemassa harjoittelupaikkaa ja haluat varmistua, että hakemuksesi tulee huomioiduksi? Mitä tietoja me NCC:llä etsimme hakemuksestasi ja CV:stäsi? Rekrytointipäällikkömme Tanja Kanerva jakaa vinkkinsä harjoitteluhakemuksen ja ansioluettelon eli CV:n laatimiseen.

Mitä tehdä, kun pätevää runkoryhmää ei ole saatavilla? NCC:n Turun tiimi selviytyi kiperästä resurssivajeesta näillä oivalluksilla

Turun Runosmäen monitoimitalon runkotöihin oli poikkeuksellisen visaista löytää kokenutta asennusryhmää ja työnjohtajaa reipastahtisen kasvun sekä alueen kuumentuneen markkinatilanteen vuoksi. Kuinka tilanne lopulta ratkesi? Tämä on vastaava työnjohtaja Roopen ja hänen kollegoidensa tarina haasteesta onnistumiseen.

Alastalo Merja

Viestintäjohtaja, Viestintä