NCC sosiaalisessa mediassa

Kiinnostaako tietää, mitä NCC:llä tapahtuu? Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa.

Seuraa NCC:tä Facebookissa

Seuraa NCC:tä Twitterissä

Seuraa NCC:tä LinkedInissaSeuraa NCC:tä LinkedInissa

Seuraa NCC:tä YouTubessa

Seuraa NCC:tä Instagramissa

 

Lue uusimmat blogikirjoitukset

Mitä sairaalarakentaminen voisi tarjota sinun urallesi? – ”Kerran elämässä -hanke, jota en voinut ohittaa”

Mitä uutta sinä voisit saada sairaalarakentamisesta omalle urallesi? Työmaainsinöörimme Joel Tikkinen ja työnjohtajamme Jarmo Mertaniemi kertovat, miltä tuntuu päästä kartuttamaan erityisosaamista Oulun uuden sairaalan rakentamisessa NCC:llä.

Haalariharjoitteluajatuksia

Katariina Heiskanen on rakennusinsinööriopiskelija Helsingin Metropolian ammattikorkeakoulusta. Lue Katariinan haalariharjoitteluajatuksia viime kesältä, jolloin hän oli ensimmäistä kesää työmaalla töissä eli NCC:n haalariharjoittelussa!

Juha Korkiakoski on korjausrakentamisen konkari

Kun korjausrakentajan uraa on takana kohta 37 vuotta, voi todella sanoa osaavansa asian. Silti työpäällikkö Juha Korkiakoski sanoo oppivansa jokaisesta hankkeesta jotain uutta: ”Jokainen kohde on erilainen, jokaisessa omat haasteensa ja jokaisessa myös ratkaisut ovat vähän erilaisia.

Ensimmäiset opit vähähiilisen rakentamisen yhteistyöprojektista

NCC Suomen, Stora Enso Wood Products -divisioonan ja Combient Puren yhteistyön ensimmäiset kuukaudet ovat vierähtäneet nopeasti ja olemme oppineet työryhmässä toisiltamme jo paljon. Rakennusmateriaalitoimittajan ja rakennusliikkeen huippuosaajien yhteentuominen on nopeasti synnyttänyt monipuolisesti ideoita vähähiilisen rakentamisen edistämiseksi.

Puhdastilarakentaminen vaatii erityisosaamista

NCC:ltä löytyy vaativan puhdastilarakentamisen osaamista, jolle on yhä enemmän kysyntää. Puhdastiloja voidaan toteuttaa sekä uudiskohteisiin että olemassa oleviin kiinteistöihin. Projektipäällikkö Emil Ranta ja työpäällikkö Marko Laakio kertovat, miten tämä erikoisrakentaminen eroaa ”tavallisesta” rakentamisesta.

Espooseen nousee kolme energiatehokasta asuinkerrostaloa

NCC rakentaa Espoon Asunnoille ja Asuntosäätiölle Espoon Karakallioon kerrostalokohdetta, joka noudattaa Joutsenmerkin tiukkoja ympäristökriteereitä ja tavoittelee sille asetettua hiilijalanjälkilukua.

Alastalo Merja

Viestintäjohtaja, Viestintä