Lehdistötiedotteet

NCC toteuttaa Vantaan uuden oikeustalon Tikkurilaan

Oikeustalo on noin 40 miljoonan euron korjaushanke, jonka tilaaja on Senaatti-kiinteistöt. Oikeustalo toteutetaan allianssihankemallilla.

NCC rakentaa uuden yläkoulun Liedon kaupungille

NCC on tehnyt sopimuksen Liedon kaupungin kanssa uuden yläkoulurakennuksen rakentamisesta Taatilan yhtenäiskoululle. Rakennettava koulu on noin 500 oppilaan yläkoulu, joka tarjoaa opetusta 7.–9. luokan oppilaille. Projekti on kokonaisvastuu-urakka (KVR) ja se on arvoltaan noin 17 miljoonaa euroa.

NCC työturvallisuuskilpailun voittoon Uudellamaalla

NCC on voittanut Rakennusteollisuuden Uudenmaan talonrakennuksen työturvallisuuskilpailun isojen yritysten sarjan.

NCC mukaan Oulun yliopistollisen sairaalan C-rakennuksen suunnitteluvaiheen allianssiin

Allianssissa suunnitellaan C-rakennusta vuoden 2024 loppuun asti, jonka jälkeen sovitaan toteutuksesta. NCC on mukana myös aiemmissa A- ja F-rakennusten alliansseissa.

NCC valittu uuden Konepajan lukion ja aikuislukion korjaushankkeen kehittämiskumppaniksi Helsingissä

Helsingin kaupunki perustaa uuden Konepajan lukion ja aikuislukion. Lukiolle toteutetaan tilat korjaamalla Töysänkatu 2 -kiinteistön tilat. Uusi lukio aloittaa toimintansa elokuussa 2024 alueen muissa tiloissa.

NCC ja Luhta-Kiinteistöt yhteistoimintasopimukseen hankekehityksestä Lahdessa

NCC ja Luhta-Kiinteistöt ovat solmineet yhteistoimintasopimuksen Luhdan omistaman keskustakorttelin kehittämisestä Lahdessa. Korttelikokonaisuus on laaja, ja Lahden keskustaa uudistavana hankkeena monipuolinen ja merkittävä.

NCC rakentaa päiväkodin Hemsölle Helsingin Herttoniemeen

NCC ja yhteiskuntakiinteistöihin sijoittava Hemsö ovat allekirjoittaneet sopimuksen päiväkodin rakentamisesta Helsingin Herttoniemeen. Uudisrakennukseen tulee tilat noin 220 lapselle. Helsingin kaupunki vuokraa tilat Hemsöltä 25 vuoden vuokrasopimuksella.

NCC:n rakentamalle asuinkerrostalolle LEED Gold -ympäristösertifikaatti

NCC:n Espoon Niittykummussa Nrepille toteuttaman Riihitonttu-asuinkorttelikokonaisuuden toiselle vaiheelle on myönnetty LEED Gold -ympäristösertifikaatti.

NCC sopimukseen Toijalan uuden alakoulun suunnitteluvaiheesta

Akaan kaupunki ja NCC ovat allekirjoittaneet sopimuksen Toijalan uuden alakoulun rakentamiseen liittyvästä suunnitteluvaiheesta. Tämän vaiheen pituus tämänhetkisten arvioiden mukaan noin puoli vuotta. Seuraavaan vaiheeseen päästään etenemään asemakaavan vahvistumisen jälkeen.

NCC toteuttaa Kansallismuseon peruskorjauksen Helsingissä

NCC on sopinut Senaatti-kiinteistöjen kanssa Kansallismuseon osittaisesta peruskorjauksesta syksyn kestäneen kehitysvaiheen jälkeen. Korjaustyöt alkavat marraskuussa.