Lehdistötiedotteet

NCC myy Fredriksbergin B- ja C -toimistotalot Helsingissä noin 64 miljoonalla eurolla

NCC on myynyt Konepajan alueelle nousevan toimistokompleksin, Fredriksbergin, B- ja C -talot saksalaisen KanAm Grund Groupin hallinnoimalle rahastolle noin 64 miljoonalla eurolla.

NCC myy tuulivoimapuistoja rakentavan liiketoiminnan Suomessa

NCC on allekirjoittanut sitovan esisopimuksen tuulivoimapuistoja rakentavan liiketoimintayksikön myynnistä Siikajoen Betonityö Oy:lle.

Jakomäen sydän -palvelurakennus on noussut harjakorkeuteensa

Jakomäen sydän -palvelurakennuksen työmaalla vietetään tänään 4.12. harjannostajaisia. Harjakorkeuteen edenneessä rakennuksessa asennetaan talotekniikkaa ja tehdään sisätöitä sekä julkisivujen muurausta sääsuojan alla. Tulevan kevään aikana työmaalla edetään kohti viimeistelytöitä, kuten rakennuksen toimintakokeilta ja käyttöönoton valmistelua.

NCC ja Kruunuasunnot rakentavat lisää puukerrostaloja Turun Linnanfältin alueelle

NCC jatkaa yhteistyötä Kruunuasuntojen kanssa ja on sopinut kahden uuden puukerrostalon rakentamisesta Turun Linnanfältin alueelle. Sopimuksen arvo on noin 11 MEUR. NCC rakentaa parhaillaan Puuonnikan korttelissa Kruunuasunnoille kahta puukerrostaloa, jotka valmistuvat kesällä 2020.

Kiviainesalueiden monimuotoisuutta edistävä työ palkittiin kansainvälisesti

NCC Kielo palkittiin Brysselissä luonnon monimuotoisuutta edistävänä konseptina kovassa eurooppalaisessa kilpasarjassa. Kalliokiviaineksen tuotantoalueilla luonnon eteen tehdään konkreettisia toimia.

Lehdistötilaisuus: edistyksellistä puurakentamista Linnanfältin uudella puutaloalueella

Kutsumme median edustajat tutustumaan Kruunuasuntojen puukerrostalohankkeeseen Turun Linnanfälttiin perjantaina 22.11. klo 12:00 Päivänsäde 3:n työmaalla osoitteessa Raitiokuja 4. Kruunuasuntojen, rakennusyhtiö NCC:n ja puuelementtejä valmistavan VVR Woodin asiantuntijat ovat paikalla vastaamassa toimittajien kysymyksiin. 

Vallilan Konepajalla juhlittiin Fredriksbergin B- ja C-talojen harjannostajaisia

Konepajan alueelle nousevan toimistokompleksin, Fredriksbergin, B- ja C -talojen harjannostajaisia juhlittiin torstaina 7.11.2019. Uudet toimitilat tuovat lisää palveluita sekä noin 2000 työpaikkaa alueelle. Fredriksbergissa yhteisöllisyys ja uudenlainen palvelukonsepti yhdistyvät ekologiseen ja moderniin toimitilaan osana historiallista kaupunkikuvaa.

Ympäristökuormitus määrittää rakennusten arvon tulevaisuudessa

Rakennuksen hiilijalanjälki ja ympäristökuormitus tulevat vaikuttamaan lähivuosina merkittävästi asuntojen ja kiinteistöjen arvoon. Rakennusalalla on viimeistään nyt otettava ympäristövaikutusten minimointi hankkeiden suunnittelun tavoitteeksi.

NCC rakentaa Helsingin kaupungille neljä kerrostaloa Pasilan Postipuistoon

NCC on sopinut Helsingin Asuntotuotannon (Att) kanssa neljän kerrostalon rakentamisesta Pohjois-Pasilan uudelle Postipuiston alueelle. Hankkeet muodostavat kaksi vierekkäistä korttelia ja niissä on yhteensä 371 asuntoa. Hankkeiden yhteisarvo on yli 77 M€.

KUTSU LEHDISTÖTILAISUUTEEN: Uusi moottoroitu sääsuoja edistää puurakentamista

NCC rakentaa Kruunuasunnoille Turun Linnanfälttiin kahta puukerrostaloa, jotka valmistuvat täysin uudenlaisen sääsuojan alla. Tervetuloa katsomaan sähkömoottoreilla toimivaa Rami-Tower-sääsuojaa lehdistötilaisuuteemme. Tilaisuus pidetään työmaalla perjantaina 22.11. klo 12:00 osoitteessa Raitiokuja 4. 

Espoon Leppävaarassa juhlittiin OOPS’in rakentamisen aloitusta

Leppävaaraan nousee yksi pääkaupunkiseudun suurimmista kiinteistökehityshankkeista, joka tuo alueelle lähes 100 000 neliömetrin edestä toimisto- ja liiketilaa, vapaa-ajan toimintoja, hotellin sekä asuntoja. NCC on kehittänyt alueen Hatsinanpuistoon uuden konseptin OOPS’in, jossa hyvinvointi, luonto ja yhteistyö tukevat liikkuvaa työelämää. Ilmastonmuutoksen vaikutukset huomioidaan alueen suunnittelussa ja toteutuksessa.

Kiviainesalueilla lisätään biodiversiteettiä suomalaisten innovoimalla NCC Kielo® -konseptilla

Kiviainesalueilla lisätään luonnon monimuotoisuutta ja luonnontilan palauttamista alueiden omat erityispiirteet huomioiden. Suomalaiset kehittivät NCC:llä jo vuonna 2012 NCC Kielo® -konseptin, joka on nyt laajentunut Suomesta yrityksen pohjoismaiseksi toimintatavaksi ja rekisteröidyksi tuotemerkiksi.

Asfalttityöntekijät ovat huolissaan ylinopeuksien aiheuttamasta turvallisuusriskistä päällystystyömailla

NCC:llä on käytössä mobiilikäyttöinen Synergi-sovellus, jonka avulla henkilöstö voi tehdä työhön liittyviä turvallisuushavaintoja. Niistä käy ilmi, että asfalttitöissä ohikulkevan liikenteen ylinopeudet koetaan merkittäväksi vaaratekijäksi.

NCC vuokraa Espoon Hatsinanpuistossa 10 000 m2:n toimitilat ja myy noin 80 miljoonan euron kohteen Varmalle

NCC on solminut pitkän vuokrasopimuksen Trimble Solutions Corporationin kanssa 10 000 m2:n toimitiloista Espoon Hatsinanpuistoon rakennettavasta uudiskohteesta. NCC on myös allekirjoittanut Eläkeyhtiö Varman kanssa kohteen myyntiä koskevan sopimuksen.

NCC rakentaa infrastruktuurin kahteen uuteen tuulipuistoon Pohjanmaalla

NCC on saanut OX2:n Storbackenin ja Kröpulnin tuulipuistojen infrarakentamisurakan, joka on arvoltaan yli 10 miljoonaa euroa.