Sytytä kynttilä apua tarvitseville

Henkilöstölle ja asiakkaille lähetettävien joulukorttien ja lahjojen sijaan NCC tekee vuosittain miljoonan kruunun lahjoituksen hyväntekeväisyyteen, jonka tavoitteena on parantaa heikoimmassa asemassa olevien ihmisten elämää.

Millaisia lahjoja annamme tänä jouluna? Olemme valinneet vuotuisen lahjoituksen saajaksi kolme järjestöä, jotka tekevät työtä maailman köyhimpien ihmisten parissa ja antavat heille toivoa paremmasta tulevaisuudesta. Järjestöt toimivat eri puolilla maailmaa ja eri tavoin, mutta yhteistä niille kaikille on se, että ne tarjoavat ihmisille osaamista ja työkaluja auttaa myös itse itseään. Tämä leimaa kaikkien vuonna 2016 NCC:n joululahjoituksen saavien järjestöjen toimintaa.

NCC:läiset voivat vaikuttaa joululahjoituksen jakamiseen äänestämällä joulukuun ensimmäisten viikkojen aikana järjestöä, joka heidän mielestään tekee arvokkainta työtä. Järjestö, jota haluamme yrityksenä tukea eniten, saa 750 000 kruunun lahjoituksen. Loput 250 000 kruunua jaetaan kahden jäljelle jäävän järjestön kesken.

Lue lisää vuonna 2016 ehdolla olevista järjestöistä:

Kaikkien kolmen järjestön työ on lähellä sydäntämme. Toivomme, että voimme esimerkillämme innostaa muita tukemaan niiden tai muiden järjestöjen toimintaa.

NCC julkistaa jouluviikolla tiedon järjestöstä, jonka henkilöstö on äänestänyt suurimman lahjoituksen saajaksi. Kyseessä on iso lahja, joka on aina yhtä mukava antaa. Seuraamme sen vaikutuksia myös tulevan vuoden aikana.