Pirkkalan CLX -suurhanke

Tampere-Pirkkalan lentoaseman ympäristön potentiaalia yritysalueena ei ole vielä täysmääräisesti hyödynnetty. CLX-suurhankkeessa lähdetään siitä, että lentokentän ainutlaatuiset mahdollisuudet saadaan palvelemaan kaikenlaisia yrityksiä parhaalla mahdollisella tavalla – toimialasta riippumatta.

Suomen ja Pirkkalan sijainti idän ja lännen taitekohdassa tarjoaa monia logistisia ylivoimatekijöitä. Esimerkkejä ovat Venäjän läheisyys ja lyhin mahdollinen lentomatka Kauko-Itään. Suomen kartalla Pirkkala ja Tampereen seutu taas ovat keskeistäkin keskeisimpiä. Sijoittumalla Pirkkalaan yritys hallitsee kahden tunnin ajomatkalla 60 % Suomen kysynnästä.

Tampere-Pirkkalan lentoasema on Suomen nopeimmin kehittyvä lentoasema. Menestys perustuu niin edullisten lentoyhteyksien keskittymiseen kentälle kuin alueen monipuoliseen toimialakokoonpanoonkin.

Alue palvelee yrityksiä toimialaan katsomatta. Kentän liepeillä pääosassa on luonnollisesti logistiikka, mutta alueelta löytyy loistavia sijainteja sekä toimistoille että kaupantoimijoille.

Villiveräjän tontti, Pirkkala

Tampereen lentokentäntien liittymän alue kasvaa voimakkaasti mm. hyvien kulkuyhteyksien ansiosta. Villiveräjän tontille voimme kehittää yhdessä yrityksellesi uudet toimivat tuotanto/toimitilat.

NCC:n Villiveräjän tontti sijaitsee näkyvällä paikalla Pirkkalan CLX-alueella, Tampere-Pirkkala lentoasemalle johtavan tien varrella. Tontille voidaan rakentaa erilaista toimitilaa esim. teollisuutta, logistiikkaa, toimistoja tai kokoonpanotiloja varten. Vain vähittäiskauppa ei tule kysymykseen. Rakennuspaikkana Villiveräjä on joustava. Tarvittaessa tontin koko voidaan sovittaa tarpeittesi mukaiseksi.

Villiveräjän tontille on hyvät liikenneyhteydet, sillä tontti sijaitsee uuden Tampereen läntisen kehämoottoritien välittömässä läheisyydessä. Alueella toimii lukuisia eri alojen yrityksiä.

Toimitilaratkaisujen ammattilaisina toimintamme perustuu avoimeen yhteistoimintaan. Palvelumme kattaa tilahankkeen kaikki vaiheet suunnittelusta rahoituksen järjestämiseen. Ota yhteyttä, niin kehitetään yhdessä yrityksellesi parhaat toimitilat.

Ota yhteyttä

Esa Lehmusvuori_NCC
Lehmusvuori Esa

Toimialajohtaja, Rakentaminen, Länsi-Suomi, NCC Building Nordics

Tiedot
  • Kaupunki: Tampere
  • Tilatyyppi: Toimisto, Logistiikka
  • Vaihe: Suunnitteilla
  • Aikataulu: Suunnitteilla
  • Osoite: Vaaksakuja 3-4, 33960 Pirkkala
  • Pinta-ala: 46 000 m²
  • Rakennusoikeus: 0,5 e