Next - uutta modernia toimistotilaa Keilaniemessä

Uusi, kiehtova toimistorakennus keskellä historiallista Keilaniemeä, hyvien kulkuyhteyksien varrella, valmiina uusille menestystarinoille. Next Big Thing.

  • Ketterä työympäristö, joka tarjoaa monitilatoimiston joustavuuden sekä yhteisöllistä coworking-tilaa
  • Työhyvinvointia edistävät tilat ja palvelut; puisto, ravintola, kahvila, terassi ja ulko-gym
  • Hyvät sosiaalitilat ja pyöräparkit työmatkapyöräilijöille
  • Kestävän kehityksen mukainen toteutus, tavoitteena BREEAM Excellent

Next tarjoaa täydelliset puitteet modernille työnteolle. Työnteolle, jossa työntekijöiden hyvä olo ja jaksaminen ovat kaiken lähtökohta. Työnteko on siis enää perinteistä sermien taakse piiloutumista, vaan vapaata, luovaa, inspiroivaa ja monipuolisen verkostoitumisen mahdollistavaa tekemistä.

Keilaniemi on hyvän toivon niemi

Keilaniemellä on erityinen paikka suomalaisen yhteiskunnan, talouden, hyvinvoinnin ja kaupunkisuunnittelun historiassa. Muinoisille Hagalundin kartanon maille kehittyi aikojen saatossa kukoistava toiminnan keskus, vaurauden ja edistyksellisyyden maamerkki – hyvän toivon niemi.
Sittemmin Keilaniemi on tullut tunnetuksi erityisesti siellä sijaitsevista yritysten pääkonttoreista. Jo vuosien ajan Keilaniemi on antanut rakennuskasvot suomalaiselle taloudelle ja teknologiselle osaamiselle, niiden kasvulle ja kansainvälistymiselle.

Omaleimainen arkkitehtuuri ja skandinaavinen sisustus

Tyylikäs. Kodikas. Nextin tilat huokuvat uutta ja ainutlaatuista. Eikä kyseessä ole vain kolkko kulissi tai sanahelinää, vaan kaiken suunnittelun keskiössä on modernilla tvistillä maustettu kotoisuus. Halusimme luoda tilan, joka inspiroi, auttaa jaksamaan ja tuo iloa – jotain, josta jokainen voi olla ylpeä, jotain, joka kestää aikaa.

Next sijaitsee keskellä kaikkea

Next on kauniiden merimaisemien sekä vehreän puiston äärellä. Se on helppo tavoittaa sekä julkisilla kulkuvälineillä että omalla autolla. Next näkyy ensimmäisenä näyttävän porttina Kehä I:ltä Keilaniemeen saavuttaessa. Metroasemalle on matkaa vain 50 metriä ja tulevan Raide-Jokerin pikaraitiopysäkki sijaitsee Nextin vieressä. Työmatkapyöräilijöille on varattu hyvät sosiaalitilat ja pyöräpaikat.

Vapaat toimitilat

Nextiin luodaan työympäristö, joka tukee kaikin tavoin yrityksesi menestystä. Monitilatoimistossa luontaisia kohtaamispaikkoja sekä vastaavasti keskittymistä vaativien töiden tiloja on sopivassa suhteessa. Viihtyisät taukotilat innostavat keskusteluihin ja erikoikokoiset vetäytymistilat sopivat ideoiden jalostukseen. Hyvä sisäilma ja runsas luonnonvalo tuovat tiloihin energiaa, joka lisää työhyvinvointia.

Kerros yhdelle käyttäjälle
Nextiin on helppo sijoittaa noin 100 työpistettä yhteen kerrokseen. Lisäksi löytyy neuvottelutiloja erilaisiin tarkoituksiin sekä yhteinen tilava kahvitila kohtaamisiin ja rentoutumiseen.

Kerros usealle käyttäjälle
Kerros voidaan jakaa helposti 2-4 käyttäjälle. Tilat soveltuvat hyvin noin 20-50 henkilön yrityksille, joille räätälöidään omat työskentely-, neuvottelu- sekä kahvitilat tarpeen mukaan.

Tutustu pohjakuviin täällä.

Kestävän kehityksen mukainen toteutus

Next rakennetaan BREEAM-ympäristösertifioinnin Excellent-tasolle. Työmatkapyöräilyä tuetaan monin keinoin, hyvät sosiaalitilat ja pyöräparkit löytyvät. Tiloihin sijoittuvien yritysten omat ympäristöarvot on myös mahdollista huomioida tilasuunnittelussa.

Menestyjien seurassa

Keilaniemi on antanut rakennuskasvot suomalaiselle taloudelle ja teknologiselle osaamiselle. Alueella toimii useita menestyviä yrityksiä ja niiden pääkonttoreita mm. Kone, Valmet, Accountor, Rovio, Nissan, Capgemini, Bayer ja Dell. Historiallinen businessalue pitää sisällään mahdollisuuksia verkostoitumiselle ja yhdessä tekemiselle. Täällä on totuttu tekemään merkityksellisiä asioita. Täältä on lyhyt askel kansainvälisille markkinoille.

Ota yhteyttä