Mondo Village - tiloja elämälle, työlle ja hyvinvoivalle ihmiselle

Onnistunut työpaikka tarkoittaa hyvinvoivia ihmisiä. Hyvinvointi syntyy tasapainosta, oikeasta suhteesta työtä ja elämää, luontoa ja urbaania, kohtaamisia ja omaa rauhaa. Aviapoliksen lentokenttäkaupunkiin on kehitteillä moderni toimistokokonaisuus sekä hotelli.

  • Kansainvälinen ja vetovoimainen Aviapoliksen alue
  • Näkyvä sijainti Lentoasemantiellä

Hyvinvointi on mahdollisuus valita itselle luontainen tapa tehdä ja toteuttaa, elää omanlaista elämää. Nykypäivänä työ on ajattelua, mielentila ja ennen kaikkea elämää. Tervetuloa Mondo Villageen, elämän, työn ja hyvinvoivien ihmisten pariin!

Luonnollisia kohtaamisia

Saumaton yhteistyö on menestyvien yritysten perusta. Yhteistyö syntyy kohtaamisista ja siihen sopivista, joustavista tiloista.

Tasapainoista työelämää

Työntekijäkokemus ja ihmisten hyvinvointi ovat keskeinen tekijä menestyville yrityksille. Tilojen on tuettava työtä elämää unohtamatta, tarjottava tasapainoa myös kiireiseen arkeen.

Lähtökohtaisesti kansainvälinen

Yritysten toimintaympäristö on kansainvälistynyt. Vantaa ja Aviapolis ovat portti maailmalle ja maailmalta Suomeen.

Aviapolis

Aviapolis on kansainvälinen lentokenttäkaupunki ja Vantaan portti tulevaisuuteen. Sen uudesta kaupunkikeskuksesta rakentuu asukkaiden, palvelujen ja yritysten monimuotoinen ydinalue. Alueen sijainti on erinomainen: keskellä Vantaata, pääkaupunkiseutua sekä maailman kaikkia metropoleja.

Helppo tulla, vaivatonta olla

On hyviä sijainteja, mutta on myös täysin uniikkeja sijainteja. Mondo Villageen pääsee niin lentokoneella, junalla, polkupyörällä, kävellen kuin autolla. Aviapoliksen juna-asemalle on matkaa 150 metriä, junalla lentoasemalle 2 minuutin ja Helsingin keskustaan 30 minuutin matka. 

Luonnosta voimaa työpäivään 

Mondo Village on suunniteltu ympäröivän luonnon ehdoilla, ajatuksella luonto sisällä, luonto mielessä. Säästämme osan tontin metsästä, jotta luontoa löytyy myös aivan rakennuksen vierestä. Parkkitaloa peittää viherkatto. Sähköautoille sekä -pyörille löytyvät omat latauspisteeensä. Mondo Village sertifioidaan kansainvälisen BREEAM-ympäristöluokitusjärjestelmän mukaisesti tasolle Excellent.

Ota yhteyttä

Uku Jaatinen
Jaatinen Uku

Myyntipäällikkö, NCC Property Development

Mika Välkki
Välkki Mika

Projektipäällikkö, NCC Property Development

Tiedot
  • Kaupunki: Vantaa
  • Tilatyyppi: Toimisto
  • Vaihe: Suunnitteilla, Vuokrattavana
  • Toimistotila: 27600 m²
  • Hotelli: 9900 m2
  • Sertifikaatit: Tavoitteena BREEAM Excellent