Kivistön kaupunkikeskus

Vilkkaan aseman ympärille rakennetaan monipuolinen ja uudenlainen kaupunkikeskus, josta löytyy runsaan kaupallisen tarjonnan sekä julkisten palvelujen lisäksi reippaita elämyksiä ja uutta koettavaa jokaiselle käyntikerralle.

 • Kauppakeskus hypermarketeineen, kirjasto, terveyspalveluita, asuntoja ja hotelli, bussiterminaali sekä viihde- ja vapaa-ajantiloja yhteensä 100 000 m²
 • Kehäradan on arvioitu tuovan tulevaisuudessa Kivistöön 15 000 matkustajaa päivittäin.

Kauppakeskuksen vuokraus etenee vauhdilla

Kivistön kauppakeskuksen käyttäjäaste on noussut nopeasti ja on tällä hetkellä noin 60 % hypermarketit mukaan lukien. Keskus elää ajan hengessä ja muuntuu joustavasti käyttäjien konseptien uusiutuessa. Palvelujen, elämysten ja ravintoloiden osuus kasvaa ja vahvistaa keskuksen vetovoimaa päivittäistavaran, kodinsisustamisen ja muodin ohella.

Uudenlainen kauppakeskuskonsepti, joka tarjoaa uusinta uutta

Pääkaupunkiseudulle syntyy uusi urbaani keskus, joka tarjoaa sykähdyttäviä kohtaamispaikkoja ja kokemuksia alueen asukkaille, työssäkävijöille ja palvelujen käyttäjille. Kaupunkikeskus turvaa samalla kertaa lähiasukkaiden sujuvan arjen sekä kiilaa kiinnostavuudellaan kärkeen kauempaakin tulevien ajanviettopaikkana - pääkaupunkiseudun suurimpien keskusten joukossa. Liiketilat tulevat 2-3 kerrokseen ja sisäänkäynnit keskukseen löytyvät kaikista ilmansuunnista. Kauppakeskuksen vetureina ovat Citymarket ja Prisma sekä  kodinsisustamisen ja muodin lisäksi kaupungin palveluita, kuten terveysasema ja kirjasto. Sisäilme on myös tarkentumassa: keskusta leimaavat valoisuus, ilmavuus ja hyvät näkymät.

Kivistö on kasvualuetta

Kivistö on lähivuosina yksi nopeimmin kasvavista ja kehittyvistä keskuksista pääkaupunkiseudulla. Kun vuonna 2013 Kivistön lähialueella asui noin 8000 asukasta ja vuonna 2017 jo noin 15 000 asukasta, arvellaan luvun kohoavan vuoteen 2025 mennessä yli 19 000 asukkaaseen. Karkean arvion mukaan Kivistön alueella asuisi vuonna 2030 noin 30 000 asukasta. Laajemmalla vaikutusalueella asui vuonna 2017 noin 130 000 asukasta ja luvun arvellaan kohoavan vuoteen 2030 mennessä yli 180 000 asukkaaseen. 20 minuutin ajomatkan päässä asuu noin 600 000 asukasta ja 30 minuutin ajomatkan päässä asuu 1,1 miljoonaa asukasta.

Saavutettavuudeltaan pääkaupunkiseudun ykkösostospaikka

Valtatie 3:n viereen, Kehä III:n läheisyyteen sekä Kehäradan varrelle tulevaan keskukseen on helppo tulla. Täydelliset liittymät moottoritieltä sekä muilta väyliltä, runsaat parkkipaikat myös liityntäliikenteelle, mahdollisuus saapua junalla ostoksille, moderni bussiterminaali sekä huolella suunnitellut kevyen liikenteen väylät pyöräparkkeineen tekevät keskuksesta houkuttelevan shoppailu- ja ajanviettopaikan. Lentokentältäkin on keskukseen vain kuuden minuutin junamatka. 

BREEAM, LEED ja One Planet Living

Kaupunkikeskuksessa ovat käytössä BREEAM-, LEED ja One Planet Living –ekostandardit.

Ota yhteyttä

jukka_manninen
Manninen Jukka

Investment Manager, NCC Property Development

Tiedot
 • Kaupunki: Vantaa
 • Tilatyyppi: Liiketila
 • Vaihe: Vuokrattavana
 • Arkkitehti: Cederqvist & Jäntti Arkkitehdit Oy
 • Kaupunkikeskus: Kauppakeskus, kirjasto, terveyspalveluita, asuntoja ja hotelli, bussiterminaali sekä viihde- ja vapaa-ajantiloja yhteensä 100 000 m²
 • Liiketila: 1. vaihe 55 000 m²
 • Autopaikat: 3500 kpl
 • Myyntitavoite: 250 milj. €/vuosi
 • Kävijämäärätavoite: 7 milj./vuosi
 • Vaikutusalue: Päävaikutusalueella 80 000 asukasta, 30 min päässä 1,1 milj. asukasta
 • Vuorattavat tilat: 30-2000 m²
 • Yhteistyöhanke: NCC kehittää keskusta yhteistyössä Skanskan kanssa