Uutisia
Lue, kuuntele ja katso kaikki tuoreimmat tapahtumat, uutiset ja aiheet kehityshankkeidemme ääreltä.
Greenfinch avaa ovensa We Landissa lokakuussa – Flow Festivalin paras ravintola saapuu Ruoholahteen
Helsingin Ruoholahti saa jälleen uuden ravintolan, kun Flow Festivalin parhaaksi palkittu ravintola saapuu We Land -toimistotaloon. Greenfinch on rento kortteliravintola, joka tarjoaa rehellistä ja herkullista á la carte -ruokaa ja odotetun after work -paikan.
NCC myy yhteiskuntakiinteistöhankkeen Espoossa
NCC myy Cleantech Gardenin Suomen hyvinvointikiinteistöille noin 900 miljoonalla kruunulla. Suurin vuokralainen on Espoon kaupunki, jolle on varattu yli 10 000 neliötä uudelle lukiolle. Myös Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy tulee toimimaan tiloissa.
Cleantech Garden -kampuksen ensimmäisen vaiheen peruskivi muurattiin Espoossa
Cleantech Garden I -hankkeen peruskiven muurausta juhlistettiin Kivenlahdessa. Laajan yhteistyön tuloksena kehitetty Cleantech Garden tuo kasvavaan Espooseen uuden yritysten, tutkimuksen ja oppimisen kohtaamispaikan.
Blogikirjoituksia
Lue rakentamisen tulevaisuudesta, kestävästä kehityksestä ja elinympäristöstämme asiantuntijoiltamme.
Apulaispormestari Laisaaren terveiset kiinteistöalan toimijoille: ”Kiinteistökehittäjien viesti on kuultu Kympissä”
Miten Helsingistä tehdään entistä houkuttelevampi kaupunkilaisille ja yrityksille? Suoraan We Landista -podcastissa Helsingin kaupunkiympäristön apulaispormestari Johanna Laisaari kertoo, miksi yhteistyö, osallisuus ja rohkea kokeilukulttuuri ovat avainasemassa – ja miksi inspiraatiota haetaan myös Tallinnasta, Tukholmasta ja Milanosta.
🎧 Suoraan We Landista – Kiinteistöalan tulevaisuus äänessä
Miltä näyttää työelämän ja kaupunkikehityksen tulevaisuus, kun sitä tarkastellaan Helsingin kattojen yllä? NCC:n Suoraan We Landista -videopodcast-sarja vie kuulijan kuuden jakson matkalle kiinteistöalan ajankohtaisiin teemoihin – korkealla, We Land -toimistotalon huipulla.
Suomen vanhin Michelin-tähtiravintola Demo tavoittelee toista tähteä maailmanluokan miljöössä, We Landin huipulla
Kun Demon ravintoloitsija Tommi Tuomiselle avautui mahdollisuus ”nostaa Demo kaupungin huipulle”, hän päätti tarttua siihen. Demolla on nyt vahva tahtotila ja palo metsästää lisää Michelin-tähtiä, ja uudet upeat puitteet tukevat tavoitetta loistavasti.