Valamme uskoa tulevaisuuteen

Me NCC:llä haluamme antaa toivoa sitä eniten tarvitseville lahjoittamalla yhteensä miljoona kruunua hyväntekeväisyyteen sen sijaan, että muistaisimme asiakkaita ja henkilöstöä joulukortein ja -lahjoin.

Asiakkaiden ja henkilöstön joulukorttien ja -lahjojen sijaan NCC tekee vuosittain konserninlaajuisen joululahjoituksen hyväntekeväisyyteen. Vuoden 2018 joululahjoituksen sai Insinöörit ilman rajoja kansalaisjärjestö, joka toimii erilaisissa kehityshankkeissa eri puolilla maailmaa. Paikallisten toimittajien ja kumppanien sekä vapaaehtoisten toteuttamilla hankkeilla pyritään lisäämään osaamista ja tarjoamaan kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja.

NCC:n lahjoitus osoitettiin Tansanian Karagween suunniteltuun kouluhankkeeseen, jonka tavoitteena oli rakentaa lisää luokkahuoneita, laboratorioita ja asuntoloita. Lahjoituksen ansiosta koulun opetusohjelmaa voidaan laajentaa niin, että oppilaat voivat hakea sen jälkeen yliopistoon. Uusista vesisäiliöistä saadaan juoma-, siivous-, ruoanlaitto- ja kasteluvettä alueen 3500–4000 oppilaan ja opettajan tarpeisiin.

Aiemmat lahjoitukset


Haluatko nähdä, mihin aiempien vuosien joululahjoitukset on käytetty? Tutustu joululahjoitusten saajien blogikirjoituksiin, joissa he kuvailevat hankkeiden etenemistä.