NCC Infrastructure

NCC Infrastructure on infrarakentamisen ammattilainen. Rakennamme ja kunnostamme infrastruktuuria, kuten teitä, siltoja ja tunneleita.

Tarjoamme infrastruktuurihankkeet suunnittelusta tuotantoon ja palveluihin. Liiketoiminta-alueemme on jaettu neljään toimialaan:

Civil Engineering Ruotsi ja Civil Engineering Norja ovat erikoistuneet suuriin infrastruktuurihankkeisiin, kuten tunneleiden, teiden ja rautateiden rakentamiseen, mutta myös projekteihin, joihin sisältyy monimutkaisia betonirakenteita.

Infra työskentelee pienissä ja keskisuurissa infrastruktuurihankkeissa tarjoten erilaisia konsepteja ja palveluita, kuten maarakennustyöt, NoDig-konsepti tai vesihuoltourakointi.

Road Services tarjoaa kattavat ratkaisut turvallisiin liikenneympäristöihin sekä tienhoitopalvelut.

Tällä hetkellä liiketoiminta-alueella on vahva asema Ruotsissa, joka yhdessä Norjan kanssa on johtava kasvumarkkina. Muissa Pohjoismaissa NCC Infrastructurella on pienempi markkinaosuus.

Asiakkaamme toimivat pääasiassa julkisella sektorilla. Paikallinen läsnäolo on usein vaatimus etenkin pienissä ja keskisuurissa hankkeissa, joissa paikallinen kilpailu on korkea. Suuremmat hankkeet ovat alttiina kansainväliselle kilpailulle ja vaativat erikoistunutta korkean tason osaamista.

Veikkola Esa

Maajohtaja, NCC Infrastructure

Ilkka-Kortelainen_NCC
Kortelainen Ilkka

Divisioonan johtaja, Road Services, NCC Infrastructure

kenneth_nilsson_ncc92470
Nilsson Kenneth

Liiketoiminta-alueen johtaja, NCC Infrastructure