Urheilu- ja uimahallit

Muuntojoustavat ja yhteisöllisyyttä tukevat urheilu- ja liikuntatilat suunnitellaan energiatehokkaina ratkaisuina, kestävyys ja toiminnallisuus etusijalla.

NCC:n korkeatasoiset laadun- ja riskienhallintaprosessit ovat tärkeä osa vaativaa märkätilarakentamista, jota esimerkiksi uimahallihanke edellyttää. Hyödynnämme myös NCC:n pohjoismaista yhteistyötä ja osaamista paikallisissa hankkeissa, vaikkapa liittyen uimahallin teräsaltaisiin.

Urheilu- ja uimahalliprojektejamme

  • Namika Areena, Helsinki

    NCC toteutti Helsingin NMKY:n omistaman KOy Namika Areenan kanssa urheiluareenan Helsingin Pakilaan. Areena luo hienot puitteet koripallon pelaamiselle, joka on areenan päälaji. Päiväaikoina areena toimii läheisten koulujen liikuntatiloina. Muina aikoina areenaa käyttävät Helsingin NMKY:n koripallojoukkueet ja urheiluharrastajat. Uudet tilat valmistuivat elokuussa 2023.

  • Linnanmaan uimahalli, Oulu

    NCC rakentaa uuden uimahallin jo olemassa olevan Linnanmaan liikuntahallin yhteyteen. Urakkamuotona hankkeessa on tavoitehintainen kokonaisurakka.

  • Valkeavuoren liikuntahalli, Kaarina

    NCC rakensi Kaarinan kaupungille uuden kaksikerroksisen liikuntahallin, johon tehtiin pallolajikenttä sitä palvelevine katsomoineen ja pukutiloineen sekä erillinen pienliikuntatila. Lisäksi halliin tehtiin katsojia, pelaajia, henkilökuntaa sekä ylläpitoa palvelevat tilat. Halli korvasi valmistuessaan Valkeavuoren alakoulun ja yläkoulun salit. Kohteen sisätilat valmistuivat jouluna 2021.

Ota yhteyttä