NCC Shaft – esivalmistetut talotekniikkamoduulit

NCC:n Tanskassa kehittämä esivalmistettujen talotekniikkamoduulien konsepti tuo etua kaikissa vaiheissa: täysin digitaalisesta suunnittelusta moduulien asennukseen ja käyttöön. Moduulit räätälöidään rakennukselle jo suunnitteluvaiheessa, rakennetaan tehtaalla ja kuljetetaan rakennustyömaalle valmiina asennettaviksi rakennuksen runkoon.

Tarjoamme esivalmistettuja talotekniikkamoduuleja kaikkialle Eurooppaan. Ne toimitetaan rakennustyömaille tarvittavilla asennuksilla varustettuina, painetestattuina ja valmiina asennettaviksi betonielementtien kylkeen.

Meiltä saa myös myös tekniikkamoduulien neuvontaa ja ennakkosuunnittelua. Esimerkiksi moduulit voidaan suunnitella jo hankkeen varhaisessa vaiheessa yhdessä asiakkaan arkkitehdin ja suunnittelijoiden kanssa, mikä mahdollistaa sekä vakio- että räätälöidyt ratkaisut rakennuksen nettopinta-alan optimaaliseksi hyödyntämiseksi.

Talotekniikkakuilun rakentaminen työmaalla vaatii yli 300 erilaista vaihetta per kerros. Esivalmistetuilla moduuleillamme määrä vähenee noin kahteenkymmeneen.