Sisäilmasto kuntoon ja seurantaan – kaikki yhdestä paikasta

Tarjoamme kokonaispalvelun, jolla rakennuksen sisäilman laatu saadaan kuntoon. Yhdessä asiakkaan kanssa valitut toimenpiteet perustuvat tutkittuun tietoon ennen ja jälkeen korjausten. Etenemme kuusivaiheisen prosessimme mukaisesti toimenpiteiden vaikutuksia ja kustannuksia seuraten.

Sisäilman laatuun vaikuttavat monet tekijät niin talotekniikassa, rakenteissa, ulkoisissa olosuhteissa kuin rakennuksen käytössä ja huollossa. Sisäilmakorjauksissa on siis kyse isosta huomioitavasta kokonaisuudesta. Onnistuneiden sisäilmakorjaushankkeiden ratkaisuksi olemme kehittäneet palvelun, jossa NCC ottaa kokonaisvastuun kohteen sisäilmaston parantamiseen tarvittavien toimenpiteiden analysoinnista, suunnittelusta, toteutuksesta, raportoinnista ja niiden vaikutusten seurannasta.

Suosimme yhteistoiminnallisuuteen perustuvaa toimintaa, jossa yhteistyössä asiakkaan kanssa löydämme juuri kyseiseen kohteeseen parhaan ratkaisun. Kun tavoitteet ovat yhteiset, työskentelevät kaikki osapuolet hankkeen parhaaksi.

Vaiheittainen eteneminen tutkimuksesta seurantaan

Olemme todenneet, että pilkotut urakat saattavat johtaa vääränlaisiin, liian vähäisiin tai jopa liiallisiin korjaustoimiin sekä kustannusten karkaamiseen. NCC:n palvelussa sisäilmakorjauksia katsotaan kokonaisuutena, jossa on kuusi toisiinsa sidottua osa-aluetta:

  1. taustatiedot
  2. tutkimukset
  3. suunnittelu
  4. rakentaminen ja dokumentointi
  5. käyttäjäkoulutus
  6. käytönaikainen seuranta.

Etenemme vaiheittainen sisäilmaongelmia aiheuttavia tekijöitä eliminoiden. Osa-alueita toistetaan tarpeen mukaan, kunnes rakennuksen sisäilmastolle yhdessä asetetut tavoitteet on saavutettu. Näin korjaukset perustuvat tutkittuihin tuloksiin, tehdään teknisesti ja taloudellisesti oikeita asioita ja oikein mitoitettuina ja vältytään ylimääräisiltä kustannuksilta. Suunnittelu- ja kustannusosaaminen ovat NCC:n vahvuuksia.

Turvallisuus on meille ykkösasia ja työmaan turvallisuuden lisäksi huomioimme käyttäjien turvallisuuden, kun toimimme käytössä olevissa rakennuksissa.

Jukka Mäkitalo_NCC
Mäkitalo Jukka

Yksikön johtaja, Korjaus- ja elinkaaripalvelut, NCC Building Nordics

Ota yhteyttä

Voit halutessasi jättää yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.