Asuntokohteet avaimet käteen -periaatteella

Meillä on pitkä kokemus asuntorakentajana ja toimitamme kilpailukykyisiä kokonaisratkaisuja yritysasiakkaillemme sisältäen sekä suunnittelun että rakentamisen.

Asumisen design & build -toimituksissa NCC:n erityisosaaminen on elinkaarioptimoinnissa. Pystymme optimoimaan rakennuksen laadun, laajuuden, investointikustannukset ja ympäristökuormat. Tämän toteutamme yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Rakennusten tuotteistaminen avain kustannustehokkaaseen rakennettuun ympäristöön

NCC on kehittänyt valmiiden asuinalueiden täydennysrakentamiseen Bertta-tuotteen. Se tiivistää Suomen kaupunkien vanhaa, suhteellisen väljää asuntokantaa ja mahdollistaa näin myös parempien palveluiden kehittymisen alueen asukkaille. Bertan lisäksi olemme tuotteistaneet kustannustehokkaan kerrostalon Semmi. Kehitteillä olevia konsepteja ovat esimerkiksi puukerrostalo Woodi ja moduloitu luhtitalo Slimmi.

Kehitämme myös valmiita komponentteja palvelemaan paremmin asiakkaidemme tarpeita. NCC:n kehittämistä komponenteista esimerkkejä ovat tekninen kylpyhuone-elementti sekä patentoitu TUP-parveke, joka mahdollistaa laadukkaamman rakennetun ympäristön tekemisen.

Digitaalisen ja kestävän rakentamisen osaaja

NCC on alansa edelläkävijä VDC:ssa (Virtual Design and Construction) ja digitaalisen rakentamisen saralla. Sitä hyödynnetään läpi koko rakennushankkeen. VDC:n avulla voidaan tunnistaa parhaat ja kustannustehokkaimmat ratkaisut jo ennen varsinaisen rakentamisen aloittamista.

NCC:n D&B-asuntokohteet tehdään aina asiakkaan tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti. Haemme aktiivisesti ratkaisuja, joilla tuotamme lisäarvoa asiakkaillemme kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Ota yhteyttä

Voit halutessasi jättää yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

Martta_Kyllonen_NCC
Kyllönen Martta

Hankekehitysjohtaja, NCC Urban Development, NCC Building Nordics