Uusilla toimitiloilla virtaa yrityksesi liiketoimintaan

Kehitämme kaupallisia kiinteistöjä yritysten tarpeisiin. Kaikissa projekteissamme tähtäämme asiakkaidemme liiketoimintamahdollisuuksien parantamiseen inspiroivien, kestävien ja muuntautuvien toimitilojen avulla.

Kehitämme ja rakennamme toimitiloja toimisto-, liiketila- ja logistiikka-asiakkaille. Meillä on yli 30 vuoden kokemus asiakaslähtöisten toimitilojen toteuttamisesta. Uusina työpisteinä Suomessa tämä tarkoittaa tilat yli 20 000 toimiston ja kaupan alan työpistettä. Pohjoismaisena toimijana meillä NCC:llä on laaja-alaista kansainvälisten trendien seurantaa ja osaamista.

Yhteistyössä asiakasyritystemme kanssa luomme ainutlaatuisia työtiloja. Inspiroimme ja neuvomme asiakkaitamme oikean toimitilan suunnittelussa. Yhdistämme toimialan johtavan asiantuntemuksen syvälliseen asiakasymmärrykseen, työnteon prosesseihin ja haasteisiin. Tarjoamme työympäristöjä, jotka ovat optimoituja kunkin asiakkaamme erityistarpeisiin. Mitä tarpeita sinun yritykselläsi on? Ota yhteyttä, niin toteutetaan juuri sinun yrityksellesi sopivat toimitilat.