Viikkotiedote 29/2022

Saimaanportin yhtenäiskoulun työmaalla on taas saatu nauttia loppuviikosta hellekeleistä. Rakennustyöt ovat edenneet mallikaasti ja turvallisesti eteenpäin. Työmaalla on tällä hetkellä työn alla väestönsuojan raudoitustyöt, B-lohkon anturoiden muotti-ja raudoitustyöt ja maanpaineseinien eristystöiden jälkeen tehtävät vierustäyttötyöt. Töiden edetessä työmaalla tehdään laadunvarmistukseen liittyviä toimenpiteitä ja eilen iltapäivällä työmaalla kierrettiin rakennesuunnittelijan kanssa katselmoimassa tässä vaiheessa syntyneitä rakenteita. 

imageufgy.png

Saimaanportin yhtenäiskoulun työmaalla tarjottiin koko työmaahenkilöstölle maukkaat pullakahvit, koska on tullut täyteen 90 tapaturmatonta työpäivää. Palkinnoista suurin on kuitenkin se, että kaikki ovat päässeet terveenä kotiin työpäivän jälkeen.

image9nvnv.png

Tämän viikon TR-mittaustulos oli 97.63, joka noudattaa samaa linjaa edellisten mittausten kanssa, eli olemme pysyneet tavoitteessa. Mittaustuloksen tason ylläpitäminen vaatii aina mittauksen aikana havaittuihin virheisiin ja turvallisuushavaintoihin reagoimista ja asioiden kuntoon laittamista. Tämä onkin sujunut joutuisasti kaikkien osapuolien hyvällä yhteistyöllä. Tällä tavalla voimme päästä seuraavaan tavoitteeseen, joka on työturvallisuuslounas.

Tapaturmattomia työpäiviä

551