Viikkotiedote 19/2022

Saimaanportin yhtenäiskoulun / Eteläisen aluekoulun rakentaminen alkaa

Saimaanportin yhtenäiskoulun / Eteläisen aluekoulun tontilla työt ovat jo hyvässä vauhdissa. Työt kohteessa aloitettiin huhtikuun alussa työmaa-alueen aitaamisella ja lumitöillä, jonka jälkeen alkoi varsinaiset maisematyöluvan piiriin kuuluvat työt.

Työmaalla käynnissä on piha-alueiden ja rakennuspohjan tasokaivu, salaojien, jätevesi- ja sadevesiviemärien sekä -kaivojen asennus. Anturapohjia tehdään lohkoittain valmiiksi toukokuussa alkavia perustustöitä varten. 

Suoritamme kesäkuussa rakennuksen paalutustyöt rakennuksen länsipäässä. Pahoittelemme paalutuksesta mahdollisesti aiheutuvaa häiriötä!

EAK_viikkotiedote_19_2022

 

Saimaanportin yhtenäiskoulusta / Eteläisestä aluekoulusta rakennetaan uusi ja moderni koulu puretun Urpolan koulun paikalle. Uudessa koulussa tulee toimimaan ala- ja yläkoulu, erityisopetuksen tiloja ja monipuoliset liikuntapalvelut. Osa tiloista on nuorisopalveluiden, iltapäiväkerhojen ja kansalaisopiston käytössä. Kohteen rakennuttaa Mikkelin kaupungin Talonrakennuspalvelut. 

Me NCC Suomi Oy:llä toimimme kohteen pääurakoitsijana urakkamuodon ollessa kokonaisvastuurakentaminen (KVR). KVR-urakoitsijana vastuullamme on rakentamisen lisäksi kohteen suunnittelu. 

havainnekuva lammelta

Jatkossa viikkotiedote julkaistaan viikoittain tänne työmaan verkkosivuille.