Julkisivupintalevyjen runkojärjestelmä työn alle

Uuden julkisivupinnan rakentaminen on aloitettu B-talosta.

Julkisivupintalevyjen runkojärjestelmän mallityöasennus on tehty B-taloon Ratamestarinkadun puolelle. Pintalevyjen asennustyöt pääsevät kohta vauhtiin.

Koostekuva 2


Rakennusten sisällä etenevät sähköjen kaapeloinnit ja kytkennät sekä kanavien nuohous. Myös alakattojen yläpuolisten talotekniikkatöiden itselleluovutukset on aloitettu. B-talossa tehdään tällä hetkellä muun muassa palokatkoja ja kittauksia. Myös ikkunoiden tiivistykset sekä maalaus- ja tasoitetyöt jatkuvat.

A-talon julkisivurungon työt ovat loppusuoralla. Talon vesikatolla ovat käynnissä kermityöt, ja IV-konehuoneen katto vesieristetään ja konehuoneen lattia pinnoitetaan. B-talon konehuoneeseen asennetaan IV-laitteita ja talon vesikatolla tehdään peltitöitä.

Koostekuva 3


Työt pihakannella jatkuvat lohkoittain ja paikallavaluja tehdään viikoittain. Sääsuojat puretaan pois, mutta uusi sääsuoja rakennetaan tontin reunalle tulevan istutusaltaan päälle. Kakkoslohkolla tehdään kivetyksiä, ja ylimmällä eli kolmoslohkolla ovat vuorossa kattoikkunasokkeleiden eristys-, verkotus- ja muotitustyöt.

Jarrumiehenkadulle tehdään kaivanto
Jarrumiehenkadulla, pysäköintihallien edustalla alkaa kaivuutyöt maanantaina 3.10. kiinteistön vesi- ja viemäriliitostyötä varten. Pysäköintihalleihin ajetaan työn aikana kaivannon yli ajosiltoja pitkin.

Työstä aiheutuu hetkellisesti haittaa parkkihallien sisäänkäynneille, jolloin ovista ei välttämättä pääse heti ajamaan. Varsinainen liitostyö tehdä torstaina 26.10., ja kaivannon kohta peitetään ja asfaltoidaan, kun liitostyö saadaan kaikilta osin valmiiksi.