Viikkotiedote 32/2019

Jakomäen sydän - työmaan viikkotiedote 9.8.2019

Viikolla 32 tapahtunutta

C-lohkon ensimmäisessä kerroksessa on aloitettu pintabetonilattioiden teko ja samalla asennetaan myös lattialämmitysputket.

1

Julkisivulle on myös asennettu metallilasiseinät- ja ovet.

1

IV-konehuone on saanut ylleen sääsuojan.

4

A-lohkolla jatkuvat sekä väliseinien muuraustyöt että julkisivujen lämmöneristys- ja muuraustyöt.

3

Tänään lohkon ilmastointikonehuoneeseen nostettiin myös itse ilmastointikoneet. Vesikaton vedeneristyksen osalta katolla on myös tehty kuluneella viikolla vedenpainekokeet.

9

B-lohkolla sokkelipalkit ja alapohjan ontelolaatat saatiin tällä viikolla asennettua. Hommia tehdään tällä kertaa myös viikonloppuna, sillä silloin on tarkoitus asentaa ensimmäisen kerroksen WQ-palkkeja, raudoittaa ja laudoittaa ensimmäisen kerroksen laatan paikallavalukaistoja sekä raudoittaa ontelolaatan saumoja. Ensi viikolla jatkuvatkin sitten ontelolaattojen saumavalut ja ensimmäisen kerroksen väliseinäelementtien asennukset.

D-lohkolla ajankohtainen asia on anturapohjien teko. Ensi viikolla jatkuu maanvaraisten anturoiden tekeminen. Saneerauspuolella yläasteen liikuntasalin pukuhuoneiden purkutyöt jatkuvat.

6

6

Maarakennustöitä on käynnissä joka puolella tonttia. Kiireellisimpiä työvaiheita ovat tällä hetkellä yläkoulun ja uimahallin etupihan maarakennustyöt.