Viikkotiedote 30/2020

Jakomäen sydän - Työmaan viikkotiedote 24.7.2020

Työmaatilanne

 

Lohkon A1 yläsovitteiden tasoitus, - ja maalaustyöt ovat käynnissä, musiikkiluokkien kolhukorjaukset, jälkityöt ja itselle luovutukset, sekä keittiön linjaston ja wc-tilojen kattojen maalaustyöt. Virhe – ja puutelistojen läpikäynti jatkuu kunkin urakoitsijan toimesta. Lähiaikoina aloitetaan väestönsuojan ja 3. kerroksen kolhukorjaukset ja jälkityöt. Ensimmäisessä kerroksessa asennetaan otsalautoja, seinäpaneeleita, kalusteiden yläsovitteita ja 1.kerroksen galleriakäytävällä asennetaan rima-alakattoa.

Turvatekniikkaa asennetaan edelleen kulunvalvonnan ja rikosilmoittimien sekä kamerajärjestelmien osalta. Talotekniikan osalta käynnissä on kenttälaiteasennukset 1. – 2. kerroksissa, vesikattojen poistohajottajien asennus, sekä D-lohkon IV-konehuoneen asennustyöt. A-lohkolla on meneillään valaisinten asennukset ja D-lohkolla keittiön sähköasennukset. Väestönsuojan kalustus- ja valaistusasennukset ovat käynnissä. Pikapalopostien asennus on meneillään, sekä mittaus – ja säätötyöt.

Koulun pihalla asennetaan reunakiviä, sisäpihan kiveyksiä, pihan laatoitusta, sekä laattojen nupukiviraitoja. Leikkivälineitä asennetaan koulun ja päiväkodin pihalle. 

 

     A1.jpg  

 

      blobid1.jpg

  

       PROJEKTITILA.jpg