Viikkotiedote 27/2019

Jakomäen sydän - työmaan viikkotiedote 5.7.2019

Työmaan kuulumiset


C -lohkolla on kuluneen viikon aikana tapahtunut seuraavaa:

5

Julkisivumuurauksen osalta työt etenevät parhaillaan rakennuksen eteläsivulla. Vesikatolla suoritettiin vesipainekokeet ja lämmöneristeiden asennukset ovat käynnissä.

1

Väliseinien muuraustyöt on saatu jo vauhtiin ja vesi- ja viemäri-, sekä sähkötyöt jatkuvat eteenpäin.

7

A-lohkolla on käynnissä ontelolaattojen saumavalut.

2

3

Lisäksi kyseisellä lohkolla on saatu asennettua IV-konehuoneen teräsrunko. Seuraavaksi onkin sitten vuorossa väliseinien ja IV-konehuoneen sokkelin muuraustyöt sekä Paroc-elementtien asennukset. Myös ikkunoiden asennusta aloitellaan.

6

B-lohkolla tehdään jo viimeisiä anturapohjia. Anturoiden laudoitus,raudoitus ja betoinointi jatkuvat edelleen ja seuraavaksi päästänkin aloittamaan teräsrungon sekä alapohjapalkkien asennukset.

9

Länsi- ja eteläpihan maarakennustyöt jatkuvat ja yllä olevassa kuvassa näkyvää, länsipihalle tarkoitettua vaahtolasimursketta on ajettu tontille iso määrä. Ensi viikolla töitä jatketaankin sitten tuon murskeen levityksellä.

Yläkoulun saneerausurakkaa jatketaan eteenpäin sekä purku että maarakennustöillä. Liikuntasalin suojaseinä on jo saatu rakennettua ja seuraavaksi aloitetaan asbestipurkutyöt heti ensi viikolla.