Fredriksberg, Helsinki

Fredriksberg muodostuu neljästä toisiinsa kytketystä toimistotalosta, jotka rakennetaan vaiheittain. Ensimmäinen vaihe, Fredriksberg A, valmistui Sturenkadun ja Aleksis Kiven kadun kulmaan keväällä 2018. Siitä siirrytään vaiheittain Teollisuuskatua kohti. B- ja C-talot valmistuvat toukokuussa 2020. Fredriksbergin BC-talojen osoite: Konepajankuja 3-5, 00510 Helsinki

Hyvä Fredriksbergin naapuri!

Fredriksberg B- ja C-talojen rakentaminen on nyt edennyt loppusuoralle ja kohteessa tehdään parhaillaan viimeistelytöitä. Toukokuun aikana rakennuksien ulkopuolella viimeistellään vielä pihoja ja puretaan työmaa-aikaisia asennuksia, kuten aitoja ja rakentamisen aikaisia sähköistyksiä. Sisätöiden osalta tehdään viimeisiä talotekniikan toimintakokeita, loppusiivouksia, seinien erikoispintakäsittelyjä sekä muita pieniä viimeistelytöitä. C-talossa rakennustyöt jatkuvat vielä hetken aikaa ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa päiväkodin osalta, jossa on tällä hetkellä käynnissä talotekniikkatyöt, märkätilojen laatoitukset sekä seinien tasoitustyöt. Päiväkoti valmistuu tulevan syksyn aikana.

Haluamme jo tässä vaiheessa erikseen kiittää työmaan läheisyydessä asuvia naapureita sekä lähialueen paikallisia toimijoita yhteistyöstä ja kärsivällisyydestä rakennustöiden aikana. Yksi näkyvimmistä ja tärkeimmistä asioista työmaan päivittäisessä arjessa on ollut turvallisen tekemisen edistäminen ja varmistaminen. Sekä oman henkilöstömme että muiden työmaa-alueen läheisyydessä liikkuvien turvallisuuden varmistaminen on ollut meille ensiarvoisen tärkeä asia ja teemme aina parhaamme, että työstämme aiheutuva häiriö olisi mahdollisimman vähäistä. Turvallisesta työmaasta ja työskentelystä voidaankin kiittää koko työmaan henkilöstöä.


Hankkeen laajuus

  • Bruttopinta-ala 18.235 m2
  • Tilavuus 69.103 m3

Aikataulu

  • Sisävalmistustyöt 09/2019-04/2020
  • Viimeistely 05/2020.

Käynnissä oleviin työvaiheisiin, turvallisuuteen tai muihin rakennustyömaatamme koskeviin asioihin liittyen voitte ottaa yhteyttä työmaan numeroon 010 507 8333.

Työmaan yhteyshenkilöt:

  •  Vastaava työnjohtaja Jari-Pekka Valtonen
  • Työpäällikkö Jaakko Hakala

Palaute

Anna palautetta työmaalle