NCC rakentaa Finemille asuntoja Kuopioon

NCC on tehnyt sopimuksen As Oy Kuopion Puijonhaltijan rakentamisesta Finem Oy:n kanssa. Hanke on NCC:n kehittämä ja toimii siinä KVR-urakoitsijana Finemin toimiessa perustajarakennuttajana. Rakennuttajakonsultin tehtäviä Finemin puolesta hoitaa Premico Consulting Oy.

Puijonhaltijaan rakennetaan 63 vapaarahoitteista asuntoa, jotka myydään kuluttajille. Lisäksi rakennetaan kolmetasoinen parkkihalli sekä vieraspaikat pihalle. Työt on aloitettu joulukuussa ja kohteen arvioidaan valmistuvan huhtikuussa 2018.

– On hienoa, että voimme hyödyntää rakentamisen osaamisemme lisäksi pitkäaikaista kokemustamme asuntohankkeiden kehittämisessä myös kuluttajamyyntiin tarkoitetuissa kohteissa. Yhteistyökumppanit Finem ja Premico ovat molemmat erittäin ammattimaisia yrityksiä, joiden kanssa toivomme pitkää yhteistyötä tulevien hankkeiden parissa, NCC:n Kuopion aluejohtaja Marko Onttinen toteaa.

– Hanke on loistava tilaisuus rakennuttajayhtiö Finem Oy:lle rakennuttaa korkealaatuisia asuntoja yhdessä NCC:n kanssa, sekä jatkumo hyvin alkaneelle yhteistyölle laadukkaamman asuntorakentamisen edistämiseksi, sanoo Finem Oy:n edustaja Samuel Tuomola Premico Consulting Oy:stä.

Lisätietoja:
Marko Onttinen, aluejohtaja, NCC, puh. 050 527 5918
Samuel Tuomola, kiinteistökehitysjohtaja, Premico Consulting Oy, puh. 050 5666 111

NCC: Visiomme on uudistaa toimialaamme ja tarjota ylivertaisia kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa. Sen liikevaihto vuonna 2016 oli 5,5 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 17.000. NCC:n osakkeet on noteerattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä.