NCC:n uusi ostoskeskus tuo palvelut Suurpeltoon

Suurpellon keskuksen avaus on pitkään odotettu tapahtuma Espoon Suurpellossa. Kasvavan alueen asukkaat saavat odotetut lähipalvelut ja yhteisen kohtaamispaikan.

Suurpellon keskuksessa on liiketilaa yhteensä noin 4500 neliömetriä kahdessa tasossa. Liiketilat on täyteen vuokrattu.

- NCC on pitkään ollut mukana kehittämässä Suurpeltoa. Ostoskeskus on nyt täysin valmis ja uskomme, että sen ottavat omakseen niin alueen asukkaat kuin Kehä II:lla autoilevat asiakkaat. Jatkamme keskuksen seuraavan vaiheen kehittämistä yhdessä kaupungin ja alueen asukkaiden kanssa, NCC Property Developmentin maajohtaja Petri Bergström kertoo.

Suurpellon ostoskeskus on ympäristösertifioitu keskus. Ostoskeskus on toteutettu BREEAM-ympäristökriteereiden mukaisesti, Very Good -tasoon. NCC:n tavoitteena on minimoida rakentamisen ympäristövaikutukset ja tuottaa näin lisäarvoa sekä asiakkaalle että yhteiskunnalle.

Monipuoliset liikkeet ja palvelut
Keskuksen ankkurina avaa K-Supermarket 3000 neliön myymälällään.

- K-ruokakaupat rakennetaan aina kaupan asiakaskunnan tarpeiden pohjalta. K-Supermarket Suurpelto tuo tavallista paremman ruokakaupan, jossa on monipuolinen valikoima ja runsaasti paikallisia tuotteita, Suurpellon alueen asiakkaiden saataville, Kesko Oyj:n varatoimitusjohtaja Jorma Rauhala kertoo.

Keskuksen toimijat, ensimmäinen kerros: K-Supermarket, jonka tiloissa on myös Postin piste sekä Ottopiste, ravintolat Curry Palace, Blancco Grill ja Kotipizza sekä Kukkakauppa Ihana Kukkanen. Toinen kerros: Kuntosali Talli Gym, Lasten ja nuorten oma kuntoklubi Gymi, Oluthuone Vaappuva Ankka sekä Kampaamo ja kauneushoitola Riva del Garda.

Aktiivisten asukkaiden Suurpelto kasvaa
Espoo on panostanut Suurpellon kehittämisessä yhteisöllisyyteen. Ideoita on tutkittu ja testattu monien toimijoiden kanssa. Tavoitteena on, että vuonna 2025 alueella asuu 13 000 ihmistä.

Tervetuloa Suurpellon keskuksen avajaisiin torstaina 16.11., os. Kynäkatu 6, Espoo. Tilaisuus alkaa klo 9.45. Paikan päällä nauhaa leikkaamassa Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä, Keskon varatoimitusjohtaja Jorma Rauhala sekä NCC Property Developmentin maajohtaja Petri Bergström. Ovet avataan klo 10.

Lisätietoja antavat:
Petri Bergström, maajohtaja, NCC Property Development Oy, p. 050 331 4602
Antti Palomäki, aluejohtaja, Kesko Oyj, p. 050 656 17

NCC: Visiomme on uudistaa toimialaamme ja tarjota ylivertaisia kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa. Sen liikevaihto vuonna 2016 oli 5,5 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 17.000. NCC:n osakkeet on noteerattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä.