NCC voitti valtakunnallisen työturvallisuuskilpailun historiallisella täyden sadan pisteen tuloksella

NCC on voittanut valtakunnallisen Turvallisuus alkaa minusta -työturvallisuuskilpailun. Voittajatyömaan työturvallisuuden tasoa mittaava TR-indeksi oli historiallinen: täydet 100.

Rakennusalan valtakunnallinen työturvallisuuskilpailu osoitti, että alan yhteinen Nolla tapaturmaa -tavoite on mahdollista saavuttaa. Ykköseksi tullut työmaa oli Vantaalle rakennettava asuntokohde Asunto Oy Vantaan Asteria TR-indeksipisteillä 100. NCC vei kilpailussa myös 3. ja 4. sijan, joista molemmat 99 TR-indeksipisteellä. Kolmanneksi tullut työmaa oli Jyväskylän Seminaarinmäen Athenaeum-rakennuksen peruskorjaus ja neljänneksi tuli Oulun Metsokankaan yhtenäiskoulun työmaa.

– Olen tehnyt työmaatarkastuksia 23 vuotta ja nyt ensimmäisen kerran tarkastin työmaata, jolla TR-havainnointimenetelmällä sain tulokseksi 100, kertoo kilpailussa tarkastukset tehnyt tarkastaja Peter Johansson Etelä-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueelta.

– On upeaa havaita, että henkilöstömme sitoutuminen pitkäjänteiseen työturvallisuustyöhön tuottaa erinomaista tulosta. Kiitokset kuuluvat työmaidemme koko henkilöstölle, toteaa NCC:n maajohtaja Mika Soini.

Kilpailun kakkoseksi sijoittui Peabin Asunto Oy Tampereen Förstin työmaa.

Kilpailun toteuttivat edellisen vuoden tapaan yhteistyössä Sosiaali- ja terveysministeriö, Aluehallintoviraston Työsuojelun vastuualueet, Talonrakennusteollisuus ry, Asunto-, toimitila- ja rakennuttajaliitto RAKLI ry, Infra ry, Rakennusliitto ry, Ammattiliitto Pro ja Työturvallisuuskeskus.

Lisätietoja
Ilmari Lahikainen, työturvallisuuspäällikkö, NCC, puh. 050 599 9733, ilmari.lahikainen@ncc.fi
Laura Saraste-Mäkinen, viestintäjohtaja, NCC, puh. 0400 764 148, laura.saraste-makinen@ncc.fi

NCC: Visiomme on uudistaa toimialaamme ja tarjota ylivertaisia kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa. Sen liikevaihto vuonna 2017 oli lähes 5,6 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 17.800.  NCC:n osakkeet on noteerattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä.