NCC rakentaa työeläkeyhtiö Elolle asuntoja Vantaan Pähkinärinteeseen

NCC ja Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo ovat allekirjoittaneet sopimuksen 70 asunnon rakentamisesta Vantaan Pähkinärinteeseen. Kyseessä on viides NCC:n kehittämän konseptin mukainen Bertta-talo. Sopimuksen arvo on yhteensä n. 10 MEUR ja se toteutetaan kokonaisvastuu-urakkana.

Vantaan Pähkinärinteeseen rakentuu 70 vuokra-asuntoa, jotka toteutetaan NCC:n kehittämällä konseptilla. Bertta-talossa pysäköinti on järjestetty rakennuksen alimpiin kerroksiin, minkä vuoksi se soveltuu erinomaisesti täydennysrakentamiseen.

– Hankekehitystyömme tuotti tulosta ja saamme nyt järjestyksessä viidennen Bertta-kohteen liikkeelle. Hanke on kehitetty hyvässä yhteistyössä alueella vaikuttavan maanomistajan Pähkinähoito Oy:n kanssa. Hienoa, että löysimme kohteeseen sopivan täydennysrakentamisen ratkaisun, joka osaltaan mahdollistaa alueen kehittymisen edelleen, sanoo NCC:n hankekehitysjohtaja Martta Kyllönen.

– Täydennysrakentamiskohde palvelujen vieressä keskellä Pähkinärinnettä on erinomainen lisä rakennuttamisohjelmaamme, jonka tarkoituksena on kehittää asuntosalkkuamme ja tuottaa noin 1 000 korkeatasoista vuokra-asuntoa asiakkaillemme lähivuosien aikana, kertoo työeläkeyhtiö Elon projektinjohtaja Antti Pyötsiä.

Urakkaan kuuluvat myös pihalle tulevat pysäköintipaikat sekä piha-alueet. Rakennuksessa on kaksi pysäköinti- ja yhteistilakerrosta sekä kuusi asuinkerrosta. Rakentaminen alkaa lokakuussa ja kohde valmistuu alkuvuonna 2020.

Lisätietoja:
Martta Kyllönen, hankekehitysjohtaja, NCC, p. 010 507 5683
Antti Pyötsiä, projektinjohtaja, työeläkeyhtiö Elo, p. 0400 407 626

NCC: Visiomme on uudistaa toimialaamme ja tarjota ylivertaisia kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa. Sen liikevaihto vuonna 2017 oli lähes 5,6 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 17.800.  NCC:n osakkeet on noteerattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä.

Työeläkeyhtiö Elo huolehtii asiakkaidensa lakisääteisestä työeläketurvasta. Lisäksi autamme asiakkaitamme menestymään ja vastaamaan muuttuvan työelämän haasteisiin. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä yli 40 prosenttia on valinnut Elon työeläkekumppanikseen. Vastuullisuus on kiinteä osa Elon toimintaa. Vastaamme yhteensä noin 500 000 työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä sekä huolehdimme noin 230 000 eläkkeensaajasta. Elo on merkittävä sijoittaja, ja yhtiön sijoitusomaisuuden arvo on noin 23 miljardia euroa. Elo syntyi 1.1.2014, kun Eläke-Fennia ja LähiTapiola Eläkeyhtiö fuusioituivat.