NCC:lle uusi kaupunki- ja hankekehityksen yksikkö

NCC perustaa kaupunki- ja hankekehityksen yksikön. Yksikön vetäjänä aloittaa 1.6. mennessä Otto Oksanen. Hän on NCC Suomen johtoryhmän jäsen ja raportoi maajohtaja Kari Onniselälle.

Kaupunki- ja hankekehitysyksikkö vastaa laaja-alaisesti yhdessä asiakkaiden kanssa uusien hankkeiden menestyksekkäästä suunnittelusta laadukkaaseen toteutukseen. Yksikkö tulee luomaan asiakaslähtöistä kaupunki- ja hankekehitystä sekä tuo yksilöllistä palvelukokemusta keskiöön. Kaikki lähtee ihmisistä ja ympäristöstä, siitä miten luodaan entistä elinvoimaisempaa ja ihmisläheistä kaupunkikuvaa yhdessä asiakkaiden kanssa.

Oksanen siirtyy NCC:lle SOK:lta. Otto on ollut perustamassa SOK:n kiinteistöpalveluyksikkö Kiinteistöässää ja toiminut sen johtajana perustamisesta lähtien. Hänen vastuulleen on kuulunut operatiivisten kiinteistöjohtamisen palveluiden tuottaminen S-ryhmän sisällä.

– Otto Oksasella on vahva muutosjohtamisen ja kehittämisen tausta kiinteistöalalta. Hän tuo NCC:lle aktiivista ja vahvaa näkemyksellisyyttä tekemäämme hankekehitys- ja asiakastyöhön, sanoo Kari Onniselkä, NCC:n maajohtaja.

– Olen erittäin innostunut sekä otettu siitä, että pääsen muutosmatkalle mukaan kehittämään NCC:tä. Rakennusala on vastuullisuus- ja ilmastonmuutosasioissa suuressa roolissa jo nyt ja entistä tärkeämmässä roolissa tulevaisuudessa, sanoo Otto Oksanen.

Lisätietoja:
Kari Onniselkä, maajohtaja, NCC, kari.onniselka@ncc.fi, puh. 040 595 0505
Merja Alastalo, viestintäjohtaja, NCC, merja.alastalo@ncc.fi, puh. 050 316 5887

NCC on johtavia rakennusalan yrityksiä Pohjoismaissa. Hallitsemme monimutkaiset rakennusprosessit ja rakentamisen kautta vaikutamme myönteisesti asiakkaisiimme ja yhteiskuntaan. Toimialaamme ovat kiinteistökehitys, rakennus- ja infrastruktuurihankkeet sekä asfaltin ja kiviainesten tuotanto. Vuonna 2020 NCC:n liikevaihto oli noin 5,1 miljardia euroa ja työntekijöitä oli 14 500. NCC:n osake on noteerattu Tukholman pörssissä.