NCC rakentaa Martinlaaksoon 123 uutta asuntoa

NCC on tehnyt kokonaisurakkasopimuksen AVAIN Rakennuttaja Oy:n kanssa 123 uuden asunnon rakentamisesta Vantaan Martinlaaksoon. Työt alkavat kesäkuussa ja asunnot valmistuvat alkusyksystä 2017. Urakkasumma on yli 17 M €.

NCC rakentaa uudet asunnot Martinlaaksoon aiemmin tänä keväänä puretun Laajavuoren koulun paikalle. Asuntoyhtiöitä tulee kolme, joista yksi tarjoaa asumisoikeusasuntoja ja kaksi muuta vuokra-asuntoja.

Asuntojen lisäksi NCC rakentaa piha-alueen alle maanalaisen autohallin, johon tulee 57 autopaikkaa.

– Hienoa, että yhteistyömme AVAIN Rakennuttajan kanssa jatkuu. Hyviä kokemuksia yhteisistä projekteista on kertynyt viime vuosina muun muassa Sipoon Söderkullasta ja Kirkkonummelta, yksikön johtaja Kari Siitonen NCC:ltä sanoo.

– NCC on meille hyvä ja merkittävä yhteistyökumppani. Odotamme, että tämäkin hanke rakentuu laadukkaasti alusta loppuun ja saavutamme kaikkien osapuolien näkökulmasta loistavan lopputuotteen, projektipäällikkö Tommi Peltola AVAIN Rakennuttajasta kommentoi.

Lisätietoja antavat:

Kari Siitonen, yksikön johtaja, NCC Building, p. 050 352 3150
Tommi Peltola, projektipäällikkö, AVAIN Rakennuttaja Oy, p. 040 163 7784

NCC: Visiomme on uudistaa toimialaamme ja tarjota ylivertaisia, kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa. Sen liikevaihto vuonna 2015 oli 6,7 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 18.000. NCC:n osakkeet on noteerattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä.