Suurpellon keskus rakenteille Espoossa

NCC on käynnistänyt ostoskeskuksen rakentamisen Espoon Suurpellossa. Liikekiinteistössä on vuokrattavaa liiketilaa reilut 4500 neliömetriä ja se valmistuu marraskuussa 2017.

Uusi moderni ostoskeskus rakennetaan kasvavan ja kehittyvän Suurpellon asukkaiden sekä lähialueiden arjen palvelujen tarpeisiin. Keskukseen tulee noin 10 uutta liikettä ja ne sijoittuvat kahteen kerrokseen. Autoileville asiakkaille löytyy 150 autopaikkaa maantasosta. Nyt rakenteilla oleva ostoskeskus voi laajentua tulevaisuudessa.

- NCC:llä on vahva osaaminen kaupunkirakentamisessa. Nykyaikainen Suurpellon keskus täydentää kaupan ja palvelujen osalta merkittävästi Suurpellon monimuotoisen kaupunkikeskuksen kehittymistä. Kiinteä yhteistyö Espoon kaupungin kanssa sekä vuoropuhelu asukkaiden kanssa ovat olleet avainasemassa ostoskeskuksen kehittämisessä, toteaa toimitusjohtaja Mika Soini NCC Property Developmentista.

- Ostoskeskus tulee vahvistamaan merkittävästi alueen palvelutarjontaa. Alueella on hyvät julkiset palvelut kuten joukkoliikenne, kolme uutta päiväkotia sekä Opinmäki, jossa toimii päiväkodin lisäksi sekä suomenkielinen että kansainvälinen koulu, kirjasto ja alueellinen liikuntakeskus, kertoo Espoon kaupungin teknisen ja ympäristötoimen johtaja Olli Isotalo.

- Suurpeltoon avattava K-supermarket vastaa alueen asiakkaiden toiveisiin tarjoten heille tavallista paremman ruokakaupan. Myös vilkkaalta Kehä II:lta on helppo poiketa ostoksille laajan valikoiman K-supermarketiin, kertoo Keskon Etelä-Suomen aluejohtaja Antti Palomäki.

Keskuksen liiketiloista on vuokrattu noin 80 % ja sinne on tulossa K-supermarketin lisäksi muun muassa ravintola- ja hyvinvointipalveluja.
Kohde toteutetaan kansainvälisen BREEAM-ympäristöarviointijärjestelmän Very Good –tasoon.

Lisätietoja antavat:
Toimitusjohtaja Mika Soini, NCC Property Development, p. 050 673 67
Teknisen ja ympäristötoimen johtaja Olli Isotalo, Espoon kaupunki, p. 050 593 3359
Etelä-Suomen aluejohtaja Antti Palomäki, Kesko, p. 050 656 17

NCC: Visiomme on uudistaa toimialaamme ja tarjota ylivertaisia, kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa. Sen liikevaihto vuonna 2015 oli 6,7 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 18.000. NCC:n osakkeet on noteerattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä.